Volán buszon a 90%-os diákbérlet vásárlása esetén szükséges a diákigazolványon kívül egyébb dokumentum?
Egy gyakorlatom egy másik városban fogom végezni és mivel nincs messze a tartózkodási helyemtől, így minden nap busszal utaznék a gyakorlati helyszínre.
Ehhez szükséges valamiképp igazolnom a lakcímem és a gyakorlat helyszín címét akár vásárláskor akár az ellenőr kérésére?
a 90%-oshoz sem? Mert van 50%-os is.
Köszi a segítséget. :)
Diák bérlet csak 90%-os van.
A diákigazolványod kell, meg talán valami papír az iskoládtól, hogy te XY helyen gyakorlatot végzel.
6/7
Tudok helyesen írni, de abban a pár perces szünetemben, amit kaptam, telefonról pötyögve sajnos becsúszott egy-két elütés. Veled gondolom sosem fordult elő, hogy véletlenül hibát vétettél.
Tipikus magyar mentalitású, mindent tökéletesen csináló, másban a szálkát, magában a gerendát sem észrevevő gyökér vagy :D
A normális válaszokat köszönöm!
Sajnos a lakóhely igazolással nagyobb gond van, mint a gyakorlati hely igazolásával. Sajnos a tulajdonos nem jelent be az albérletem címére, hiába lakom itt évek óta...
Szoktunk írni "szerződést", de nem hiszem, hogy túl hivatalos. :/
A többit pedig jól leírtad, számla sincs...De mivel más gondom eddig nem volt vele az évek alatt így lenyeltem ezt a dolgot. Most először ütköztem problémába emiatt, a bérlet kapcsán. Gondolom így nem vagyok jogosult a 90%-osra, mert a "szerződés" nem elég igazolásnak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!