Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 41-es villamoson Budafok...

41-es villamoson Budafok kamaraerdő között mennyire gyakran van ellenőr?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 5. 10:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél itt bejelentést: www.jarokelo.hu

Azonnal továbbküldik a megfelelő szervnek/intézménynek - és szokott lenni visszajelzés is.

A villamosvezetőnek sose szóltál?

2022. ápr. 8. 08:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt írtuk, hogy lopni jársz oda, a hanem azt, hogy a bliccelés tk. lopás. Rengeteg olyan kérdés van itt, ami erről szól. Ha neked más a motivációd, akkor írd úgy a kérdést, és akkor nem kapsz bántást.

Csak most írod, hogy a kulturálatlan utasokkal van bajod. Ezért a félreértés. Az ellenőr nem tud ezen segíteni. Nem hatósági személy. Kérhet csak. Ha az utas nem együttműködő, nem tud mit tenni.

Közteresek kellenének. És bejelentés, ahogyan írták. Lehet a BKK-nak is jelezni a gondot, hogy tegyenek valamit.

Én az 1-es villamossal járok gyakran. Elképesztő állapotok voltak. Sajtó is foglalkozott vele. A sok panasz nyomán néhány hétig intenzív rendőrségi jelenlét volt. Szinte minden megállóban volt 2-3 rendőr egész nap.

Sikerese volt az akció. Persze csak részben, mert a drogosok csak áttelepültek máshová.

2022. ápr. 8. 08:46
 13/19 A kérdező kommentje:

Utolsónak az első"bátor" két nyomorult azt írta ki hogy lopni akarok odajárni.

De köszönöm a tippet sok iskolás délután használja és köztünk ülnek ezek.

2022. ápr. 11. 16:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

12. vagyok. Az első én voltam, és nem írtam azt, hogy lopni jársz oda.

Azt mondtam, hogy a bliccelés tk. lopással egyenértékű károkozás.

2022. ápr. 11. 16:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#14: 👍

Így van.

Nemtom, miert vette magára....

2022. ápr. 11. 18:13
 16/19 NTBS ***** válasza:
Előfordul, hogy hetente.
2022. júl. 3. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem ehhez a topikhoz már csak annyit tudok hozzátenni, hogy felhívnám a figyelmeteket arra, hogy szeptembertől megemelik a pótdíjakat, és a helyszíni pótdíj is drágább lesz, mint a bérlet ára. Ha viszont két napon belül megveszitek a teljes árú bérletet és bemutatjátok egy ügyfélközpontban, eltörlik a pótdíjat.

Továbbiak: [link]

2022. júl. 3. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A #10-es választ a leírásba beleírod, senki nem harapnak volna le a fejed, mivel a kérdésből nem derül ki, hogy bliccelői oldalon vagy-e vagy a jó oldalt, hasonló kérdések többnyire bliccelők tesznek fel, így jogos hogy ezt feltételezzük. Ha jelezve van a kérdésben, hogy a nem kívánatos személyek eltávolítása miatt kérdezed, akkor eleve másképp állnak a kérdéshez 😉
2022. júl. 4. 08:31
 19/19 anonim válasza:
Évek óta járok vele, sosem láttam még az erdei szakaszán. Beljebb már szokott lenni.
2022. szept. 28. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!