Mettől meddig lesz idén Adria Ic és melyik napokon fog közlekedni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 18:45
1/6 anonim 

válasza:

Június 10-től szeptember 11-ig a főszezont kivéve kedden és pénteken kifelé, csütörtökön és vasárnap befelé. Főszezonban Június 18-augusztus 28. között kifelé kedden , pénteken és vasárnap, befelé kedden, csütörtökön és vasárnap
2/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy ezt hol lehet megnézni, mert annyit kerestem sehol nem találtam. Sajna nem igen értek hozzá, csak szállás foglalashoz nem ártana tudni. De így is sokat segítettél köszönöm szépen!
2022. márc. 19. 19:26
4/6 anonim 

válasza:

3-as vagyok. Az egyik az elő/utószezoni, a másik pedig a főszezoni menetrendtáblázat. Ebből kikereshető az Adria IC. A MÁV beletette a menetrendbe a tavalyihoz hasonló sűrűséggel. Hogy minden e szerint lesz, nem kell rá mérget venni, mert tavaly pl. a vírushelyzet előtti sűrűséggel szerepelt, azaz júni középétől ment volna, főszezonban naponta, végül csak júliustól közlekedett heti 3x, ha jól rémlik. Tehát ez csak egy tervezet. Közlekedni mindenképpen fog, mert nagy rá az érdeklődés, kérdés mikortól és heti hányszor, illetve, hogy lesz-e rajta ülőkocsi. Ha ehhez igazítanád a szállásfoglalásod, akkor pórul járhatsz, mert a MÁV hivatalosan csak május végén/június elején szokta meghirdetni, addigra meg sok szállásból nem fogsz tudni válogatni, mert a horvát Adria egyre felkapottabb.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát tervezek e szerint maximum marad az ÖBB. Amúgy nem fér a fejembe, hogy a nyári üdülő vonatokat a máv miért nem tudja normális időbe meghírdetni. Érdekes módon az összes nagyobb vasuttarsagnál már lehet tudni hogy mikor és hogyan közlekednek szeptemberig pl az adriara...
2022. márc. 19. 20:01
6/6 anonim 

válasza:

Hát ez mondjuk tényleg botrány, egész egyszerűen egy versenyhelyzetben elalszik a kommunista mamutcég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!