Miskolc vasútállomásról hogyan tudnánk eljutni a kisvasúthoz (LÁEV) és a libegőhöz?
A LÁEV kisvasúthoz az 1V villamossal.
A libegőhöz nem találtam tömegközlekedést.
Amúgy én az ilyesmit úgy szoktam megkeresni, hogy beírom a keresősorba az indulási helyet - pl. jelen esetben Miskolc Tiszai PU. - és a Google maps találatot választva feldob egy útvonalkeresőt, ahol a tömegközlekedés opciót választva könnyen eredményre juthatsz.
A kisvasút jelenleg nem közlekedik, az újraindulás dátumát még nem tették közzé, érdemes figyelni a vasút honlapját: [link]
A Libegő a Tiszai pályaudvarról egy átszállással érhető el:
>1-es villamossal a Felső-majláthi végállomásig (a menetrendeken 1V jelzéssel szerepel, de a járműveken simán csak 1-essel jelölik a vonalat)
>Felső-Majláthról Lillafüred megállóig az 5-ös és 15-ös buszokkal (előbbinek ez a végállomása utóbbi továbbközlekedik Ómassára). Menetrend: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!