Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A piroska két kocsijából az...

A piroska két kocsijából az egyik mindenhol kék lett?

Figyelt kérdés
Láttam egy piroskát a napokban és már az egyik kocsija kék volt, amin meglepődtem. Én azt hittem ilyen motorvonatok már régen nem is közlekednek.

2022. márc. 17. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan kékülnek be, a fényezést jellemzően a soron következő fővizsga alkalmával ejtik meg.
2022. márc. 17. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Jesszusom, komolyan a jelenlegi arculathoz igazítják még azokat a konzervdobozokat is?
2022. márc. 17. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2-es, már egy ideje megy az átfestés, ahogyan jönnek a fővizsgák. Igazából ötlet sincs, hogy mi legyen a Bz-k után , szóval valahol logikus döntés. (A fényezést így is, úgy is megejtik.)
2022. márc. 17. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt hittem ilyen motorvonatok már régen nem is közlekednek."

Ezt nem tudom, miből gondoltad. Rengeteg közlekedik még belőle, és még fognak is egy darabig, mert senki sem tudja, hogy mi legyen utánuk a mellékvonalakkal.

Egyébként a "tisztességes" nevük Bzmot, a mellékkocsiké Bzx és BDzx. Csak azért mondom, mert sok helyen nem ezt a típust nevezik (nevezték) piroskának, hanem az MDmot-ot.

2022. márc. 17. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!