Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Örs vezér terétől BKV-val...

Örs vezér terétől BKV-val hogy lehetne leggyorsabban eljutni a Ferihegyi repülőtérhez?

Figyelt kérdés
Igazból a Ferihegyi út érdekelne!Melyik busz rak le legközelebb ahhoz az úthoz Örstől?
2010. szept. 13. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Metróval Deákig ott átszállsz a 3-as metróra, azzal Nyugatiig majd felszállsz egy személyvonatra és Ferihegy állomáson leszállsz. De elképzelhető, hogy megy busz közvetlenül Kőbánya Kispestre az Örsről, akkor leszállsz Kökin és ott megintcsak vonatra szállsz át. Sokat járok arra, mindig vonattal megyek, az a leggyorsabb.
2010. szept. 13. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs még annyi, hogyha a Ferihegy 2 termináljaihoz akarsz eljutni, akkor még át kell szállnod a Ferihegyi vasútállomáson a reptéri buszra Vecsés felé, az még úgy 10 perc utazás. ahogy leszállsz a vonatról, átmész a felüljárón és ott lesz a buszmegálló.
2010. szept. 13. 10:32
 3/12 anonim ***** válasza:
2010. szept. 13. 10:40
 4/12 anonim ***** válasza:

85-ös lesz neked a jó, Budapest körbemetrózása h*lyeség.

A 85-ös elvisz kőbánya kispestig (mondjuk elég a gyömrőiig elmenni, de ne bonyolítsuk), ott pedig átszállsz arra, amelyik ferihegyre megy, nem tudom a számát hirtelen, de ki lesz írva, vagy rákérdezel. Amúgy a ferihegyi gyorsforgalmi (gyömrői) marha hosszú :)

Ja igen, és az se mindegy, hogy az 1-es v. 2-es terminálhoz mennél-e(?)

2010. szept. 13. 11:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem kell leosztani a fejemet, csak mert a metrót is felvetettem alternatívaként a vonatra való átszállással. Ha bedugul a város mondjuk hétköznap délután, igenis gyorsabb mint busszal szarakodni, ne haragudj. És mellesleg én is írtam a közvetlen busz lehetőségét, csak nem tudtam a pontos nevét.
2010. szept. 13. 11:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Nyugi ne stresszeld magad, nem osztottalak le, mindössze a metrós opciót véleményeztem, amit fenn is tartok. Nem téged, vagy a megoldásaidat. Nem tudom a kérdező mikor akar menni, történetesen ismerem a 85-ös útját kívül-belül, a fehér út és az élessarok csak csúcsforgalomban necces (illetve most fel van túrva, mert csinálják a buszsávot, de még így is bőven járható), a harmat/maglódi (ha a gyorssal megy) viszont mindig tiszta. Újhegy szintén, a Sibrikkel meg soha nincs gond, és már ott is van a köki. Menetideje nem több 20-25 percnél, a két metró meg (dugulás nélkül) együttesen lenne 50. Csak ebből indultam ki.
2010. szept. 13. 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Ok:)

bocsi, csak annyi kötekedő van itt az oldalon, a rossz tapasztalat...

2010. szept. 13. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tennék ide, hogy a Ferihegyi út nem egyenlő a Ferihegyi Repülőtérre vezető úttal (gyorsforgalmi) csak azt nevezik rövidítve annak. Valójában a Ferihegyi út Rákoshegyen van, és oda az Örsről közvetlenül a 168E busz visz. Most neked melyik Ferihegyi útra kell elmenned? és csak zárójelben jegyzem meg,h az általam említett Ferihegyi útnak köze nincs a reptérhez.
2010. szept. 13. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Én meg zárójelben jegyzem meg, hogy olvasd el a kérdés vastagon szedett fősorát... :D
2010. szept. 13. 23:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kérdező is a Ferihegyi útról a reptérre asszociált, nem lehetséges?
2010. szept. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!