Hogyan nézhetem ezt meg a bkvnál?
Szeretném tudni, hogy egy adott időpontban, például 7:17kor milyen járművek indulnak hétköznap, amik például 16:44kor ugyanabba a megállóba a másik irányból érkeznek.
Random példa, amit találtam az applikációban, 13:10kor a kötis utcából blaha felé indul a 99es, és blahától a másik irány felé a köris utcába 15:07kor érkezik.
Ezt most kinéztem, de mi van ha nekem van két időpontom, és minden jármű érdekel, aminek a menetrendjébe az a két időpont szerepel hétköznaponta, az első Ából Bébe xy megállónál, a második ugyanúgy xy megállónál viszont Bből Ába.
Nem egészen világos, mire gondolsz.
De szerintem "forgalmi szám" lehet a megoldás. Egy adott időpontban mindig egy adott forgalmi számmal közlekedő járat érkezik az adott megállóba, aminek a konkrét járműve változó. Tehát, amilyet éppen aznap a garázsban kiadnak rá, olyannal fogsz utazni. A rendszámok nem fixek, nem lehet megjósolni őket. Csak a típusokat nagyjából. Például, a 99-esen jó eséllyel Conecto fog jönni, mert oda sokat adnak ki.
Szerintem ezen az oldalon próbálkozz:
Szeretnék valakit megtalálni.
Még nem tudok pontos időpontokat, de rajta vagyok.
Valamikor reggel 7:44 körül száll le valamiről a munkahelyétől kb 4 percre.
Majd délután 16 után valamikor valószínűleg ugyanott felszáll.
Amint nagyjából megvan mindkét időpont, már tudnám mondani, hogy pl 7:44 érkezés a-tól b irányába, majd délután 16:XXkor indulás onnan b-től a irányába.
1#, segítek értelmezbi, bár a kérdésemben is már leírtam 30 különböző módon.
Én blaha felé megyek reggel villamossal és 7:20kor szállok le.
Majd ugyanazzal a villamossal megyek blahától a másik irányba 18:05kor. Ekkor szállok fel rá.
Szóval ha valaki az én módszeremmel akarna megkeresni engem, akkor annyit tudna, hogy keres egy járművet, ami 7:20kor van ott valahol, majd ugyanott, a másik irányba 18:05kor.
7#, nem.
Ezt ti láttátok bele.
Leszarom a rendszámot.
Leszarom a járművet.
Nekem csak a járat fontos.
A busz le van szarva, csak a járat számít, pl hetes busz. Engem nem érdekel más.
Megismerem az embert, igen.
De nem tudom melyik járműhöz kéne menjek. Csak időpontokat vagyok képes tudni.
Nekem nem kell jármű. A mwgálló érdekel. A jármű azért fontos, mert ez a köztes lépés.
Időpontból pl kiszűrök több ezer megállóból mondjuk harmincat. Akkor az harminc próbálkozás. Nem fogok felszállni a járműre, csak várok a megállóban.
Felismernénk egymást, de sajna más nincs a kezemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!