Jelentkeztem villamosvezető tanulónak kb 5-6hete. Jelentkezési határidő 03.07. Tanfolyam kezdete 06.20. Lehetséges, hogy csak 03.07-e után kapok e mailt,hogy kivàlasztottak e az oktatásra? Vagy,ha felvettek volna, már írtak volna nekem?
Biztos, hogy személyes meghallgatás (és valószínűleg tesztírás) nélkül nem vesznek fel, előzetes orvosi alkalmassági nélkül meg pláne nem.
Szóval egyelőre olyanról biztosan nem fogsz emailt kapni, hogy kiválasztottak, hacsak nem a fentieket már sikerrel abszolváltad. De ha 03. 07. a jelentkezési határidő, erősen gyanítom, hogy utána fogják egyáltalán összesíteni, hogy kik jelentkeztek, kik azok, akiknek egyáltalán komolyan vehető a jelentkezése (pl akiknek meg sincs a szükséges iskolai végzettsége), és behívni őket felvételi beszélgetésre és/vagy tesztírásra (BKV-nél pontosan nem tudom, hogy megy, más közlekedési cégekre van jobb rálátásom), utána pedig aki ezeken megütötte az elvárt szintet, elküldik egészségügyi alkalmasságira, ahol szintén ki lehet hullani. Úgyhogy majd a jelentkezési határidő után várhatod, hogy jelentkeznek, de nem azzal, hogy mehetsz tanfolyamra, hanem maximum azzal, hogy mikor/hol lesz a felvételi. Közlekedési cég, elég komoly bürokráciával, amit bizonyos részben a hatóság erőltet rájuk, nem azért kezdik ennyivel a tanfolyam előtt a toborzást, mert hipsz-hopsz mennek a dolgok. Másrészt meg hülyék lennének ennyi idővel a tanfolyamkezdet előtt leszerződni még azokkal is, akik alkalmasak és fel szeretnék venni őket, mivel addig nem tudnak foglalkoztatni, és biztosan nem fognak 3,5 hónapig fizetni a semmiért, ha tippelnem kellene, június elsejével vagy 15-ével fognak felvenni bárkit is erre a tanfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!