Pontosan hogyan történik a leszállítás, ha nincs rajtam maszk utazáskor?
Megállítják a vonatot a nyílt pályán és ledobnak (esetleg meg sem állítják, csak egyszerűen ledobnak), vagy csak a következő megállóhelyen kell leszállnom? Ha érintünk olyan megállóhelyet, ahol a vonat egyébként nem állna meg, akkor ott szállítanak le, vagy ott, ahol rendesen is megállna?
Amíg elérjük ezt a megállót, kell maszkot felvennem? Mi van, ha nincs is nálam maszk?
Nyilván a következő megállónál mehetsz is.Ki akarod próbálni?:D
Mondjuk nem csoda ha már unod a maszkot mert én is😀
Annyi értelme van hogy ha beteg vagy esetleg nem kapják tőled de ha nem vagy beteg akkor teljesen nonszensz:D
Nekem különösen sz*r mikor órákig rajtam mert allergiás vagyok és bedugul az orrom és hát az orrspray se arra való hogy egésznap fújkáljuk
3-as, nem egészen. Utazásból csak ott zárhatnak ki, ahol van szolgálat. (Ld. MÁV SzÜSz) Igaz, a gyakorlatban én is láttam már balhèzó brigádot Budai útnál kullogni, megszeppenve a gépfegyveres(!) rendőröktől, szóval nem biztos, hogy eljut valaki a következő nagyobb állomásig.
Buszon pedig annyi a feltétel, hogy lakott területen rakhatnak csak le.
"esetleg meg sem állítják, csak egyszerűen ledobnak"
Te is túl sok hülye amcsi filmet néztél...😁
"Te is túl sok hülye amcsi filmet néztél...😁"
És különben is nekik nem volt jegyük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!