Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Villamosra hogyan lehet...

Villamosra hogyan lehet jegyet venni?

Figyelt kérdés
Elnézést a tudatlanságomért, de nem pesti vagyok, és sosem voltam még ott egyedül. Viszont holnap egyedül leszek. A Keleti pályaudvarra érkezem vonattal. Ott átszállok egy másikra, ami a Déli pályaudvarig megy. Ezekre meg tudom venni a jegyem telefonon, ezt tudom. Utána viszont villamossal kellene továbbmennem egy csomó megállót. És a vonat megérkezése és a villamos indulása között 3-4 perc van csak. Szóval az lenne a kérdésem, hogy villamosra hol és milyen jegyet kell venni? :D Ezt is lehet telefonról? Nem fogom lekésni? Help!

2022. febr. 2. 18:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Déli pályaudvar és a Keleti pályaudvar között nincs közvetlen vasúti kapcsolat, így ez értelmezhetetlen. Szerintem te a Kelenföldi pályaudvarra gondolsz.

A Déli pályaudvaron a metróban biztosan tudsz vonaljegyet venni, ami jó villamosra, buszra és metróra is. Akárhány megállót utazhatsz vele.

2022. febr. 2. 18:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A Keletiből szerintem nincs közvetlen vonat a Délibe. Metróval (M2) érdemes menni.

Az aluljáróban vannak jegyautomaták, de van ügyfélközpont is, ahol tudsz venni jegyet.

Átszállójegy talán a legjobb választás. 530 Ft és 2 jegyet kapsz.

Az elsőt a metró bejáratánál érvényesíted, a másodikat meg majd a villamoson.

2022. febr. 2. 18:54
 3/15 bbenjoe ***** válasza:
31%

Amúgy igen, lehet mobiltelefonnal is vásárolni jegyet.

Én például a Simple alkalmazást használom, ott ki lehet választani a "BKK mobiljegy" opciót és megvehetem a nekem kedvemre valót jegyet, vagy bérletet.

2022. febr. 2. 19:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, mobilon jelenleg az 1650 Ft-os napijegy a kínálat alja. Ez bővülni fog, de most még ez a helyzet.

Kérdező, az útvonalad tuti nem a legoptimálisabb, hova szeretnél eljutni?

2022. febr. 2. 19:57
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, a Kelenföldi pályaudvarra gondoltam. És ez a 3-4 perc elég akkor arra, hogy megvegyem, és el is érjem?
2022. febr. 2. 19:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Az Óbudai Egyetem nyílt napjára. Bécsi út 96/b.
2022. febr. 2. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennek így semmi értelme, a bécsi út az észak budán van, kelenföld az meg dél buda.

M2 metróval menj a Batthyány térig, onnan a 19-essel az egyetemig.

Az átszállójegy jó lesz. Neten egyelőre csak napijegy van, ha máshová nem mész, akkor nem éri meg.

2022. febr. 2. 20:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg használd a Google maps vagy a Futár utazástervezőjét. Ha Budapestre fogsz járni, akkor jól fog jönni, ha tudod használni:

[link]

[link]

2022. febr. 2. 20:19
 9/15 anonim ***** válasza:

#6 és #7

Egyfelől lehetőség van arra, hogy a Kelenföldi pályaudvarról indul a 19-es villamos, ami ugyebár érinti az egyetemet. A Batthyány tértől persze opció lenne a 41-es villamos.

2022. febr. 2. 20:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Kelenföldi pályaudvarra ér be a vonat, amivel megyek be. Erről nem én tehetek... :D 7:49-kor ér oda. Onnan kellene eljutnom 8:30 és 8:50 között a Bécsi út 96-ba.
2022. febr. 2. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!