Hogyan lehet teljesen elkerülni az ilyen nemkívánatos
személyeket?
Figyelt kérdés
Na szóval.. ma történt hogy jöttem haza a busszal, nem volt helyem és tele volt cigányokkal az egész. Aztán került egy hely, mert a gábor cigány (direkt írtam kisbetűvel) beengedett maga mellé, az ablak mellé. Úgy ültem ott hogy szinte alig kaptam levegőt, 1 hogy büdös volt mint a sz@r, 2 hogy olyan kövér volt hogy egészen fel voltam szorulva az ablakra mellette. Kérdezősködött is hogy hová megyek, hogy kié vagyok stb. Nem szívesen de válaszoltam neki, mert ha nem akkor kezdenek kötekedni. Aztán 2 megállóval hamarabb leszállt mint én, hála égnek. Most az van hogy a mai eset után többé nem akarok buszra ülni, annyira utálom őket és mikor hazaértem az volt az első hogy minden ruhámat a szennyesbe dobtam, lefürödtem tetőtől talpig, még a telómat is lefertőtlenítettem és még így is sz@rul érzem magam hogy ilyen emberek közt utaztam, nem vagyok én szerencsétlen hogy ilyenekhez kelljen közel kerülnöm, szerintem ezután mindenhová taxizni fogok, nem érdekel hogy drága, kikerül az ára de akkor sem alázom meg magam ilyenekkel többé. Csak az a problémám hogy hiába nem buszozok, az üzletekben stb. ott vannak. A kérdésem az lenne hogy hogyan lehetne teljesen elkerülni őket, hogy tényleg egyáltalán ne találkozzak egyel se? Vagy legalább ilyen közelségbe ne.. 17 L
Én megértelek. Velem hasonlóvolt, csak egy csöves ült be mellém. Kb mozdulni nem bírtam. Plusz rohadt büdös is volt. Gyűlölöm ezt a bkkban, hogy kibszott sokat fizetünk a szolgáltatásért, cserébe olyan mocskos ülésekre kell ráülni amire előtte jobb esetben Manyi néni savanyúkáposztája folyt ki rosszabbat inkább meg sem említem. Mondhatnám, hogy ne ülj le, de amikor az ember 40percet utazik nem szívesen állja végig főleg a régi típusú buszon.
Tegyél a füledbe fülhallgatót akkor nem szoktak hozzámszólni. Célszerű kívülre ülni, akkor 1.kevésbé veszik észre hogy van szabad hely, 2. akkor ülsz el amikor akarsz.:)
2022. jan. 12. 17:03
2/8 A kérdező kommentje:
A fülhallgató és kívülre ülés jó ötlet, köszönöm :)
2022. jan. 12. 17:28
3/8 anonim válasza:
Tényleg van amelyik nem kellemes társaság, de vannak normálisak is, főleg vidéken. A Pestiek és gondolom a többi nagyvárosban is azt hiszik ők szarták a spanyol viaszt. Nem dolgoznak, nem fürdenek meg hasonlók. Aztán a kivételek meg az ő hírüket kell viselniük. Na mind1. Taxira nem tudom hogy lenne egy 17 évesnek pénze, sőt minimálbérből alig jönne ki egy hónap minden nap taxizás, olyan drága.
Fülhallgató a fülbe, nem kell zenét hallgatni, csak így nem biztos hogy hozzád szólnak. Én is nagyon rühelltem a tömegközlekedést, aztán sokat dolgoztam, szereztem jogsit, még többet dolgoztam, vettem autót és most azért dolgozok suli mellett, hogy fent tudjam tartani. Nagyon sokat kellett tennem, hogy ne ilyen alja néppel kelljen utazni és akkor menjek onnan oda és akkor amikor akarok. Manapság mindenhol ott vannak szóval máshogy nem tudod elkerülni őket.
2022. jan. 12. 17:56
4/8 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha valaki nem szimpatikus, minek kell melléülni meg válaszolni neki? Szíved joga odébb menni vagy azt kérni, hogy ne beszélgessetek. Ez ilyen egyszerű. Nem kell beszarni 17 éves nőként attól, hogy valaki büdös vagy rámenős.
2022. jan. 12. 18:36
5/8 anonim válasza:
Sajnos sehogy. Egyedül, lányként amúgy sem ajánlom, hogy felszállj egy cigányokkal teli buszra.
2022. jan. 13. 08:10
6/8 anonim válasza:
#4 Ha nem válaszol, a cigányok megverik és/vagy megerőszakolják.
2022. jan. 13. 08:11
7/8 anonim válasza:
6nál a pont. Ha nem válaszol akkor belékötnek és rosszabbul jár...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!