Mi történt a BKK-val ? Úgy látom vissza fejlődik. Mi ez a sok első ajtós felszállás ? Tarlós alatt nem volt ennyi. Sok hangulatjel a bejegyzésben, Tik Tokon is fent van. Vicc cég lett szerintem. Leszereli az automatákat.
Figyelt kérdés
Régebben jobb volt szerintem pontosan tájékozatott a változásokról a fő oldalon. Nem így kéne egy közkedési cégnek viselkednie.2022. jan. 11. 17:50
11/15 anonim válasza:
#10 Nem igaz. A szolgáltatást csak olyan mértékben fejlesztik, hogy ne okozzon közvetlen életveszélyt (vagy még annyira sem, lásd pl. a télen is nyári gumival közlekedő buszokat, vagy az évekig életveszélyes állapotban, életveszélyes járművekkel üzemelő 3-as metróvonalat). Ez független a jegyárbevételtől. Ami pénz erre nem megy el, azt ellopják.
12/15 anonim válasza:
Még jó, hogy négy évszakos gumikat használnak. De teljesen mindegy, mert ugyanúgy foglalod a helyet előlem, és én, mint utazásra jogosult, miattad (miattatok) kényszerülök egy fárasztó nap után 30 perc álldogálásra. Menjél gyalog, ha nem tetszik.
13/15 anonim válasza:
Kérdezd meg a BKK döntéshozó pozícióban lévő dolgozóit.
Általában szinte minden este 6-tól vagy a Magnum szaunában, vagy a 69-ben találod meg őket.
14/15 anonim válasza:
"Mi ez a sok első ajtós felszállás ?"
Szerintem sincs értelme, de ez legyen az én bajom.
"Sok hangulatjel a bejegyzésben"
Ez tényleg tud zavaró lenni, sokak szerint komolytalan.
"Tik Tokon is fent van"
Ezzel nem tudom, mi a baj.
"Leszereli az automatákat."
Na ez viszont tényleg hülye ötlet volt, főleg a reptéren...
15/15 Hintalow válasza:
Az első ajtós felszállás azért van, mert sok az utaspanasz a büdös/részeg/kéregető stb. utasokra, és így tudja hatékonyan szűrni a bkv őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!