Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » B..apesti busz nem nyitja ki...

B..apesti busz nem nyitja ki az ajtot az utasnak? (Nem tavolsagi,nem elso ajtos busz. Ejszakai)

Figyelt kérdés

Hol es milyen jogcimen lehet panaszt tenni? B.k oldalan van panaszbejelentes. Mi a garancia,h rendszeresen szemetkedo sofort eltavolitjak?

Nagy nehez boronddel es nehez szatyorral akart felszallni a nyugdijas idos utas. Igy is segitett neki egy varakozo a csomag buszra felemeleseben.

Mennie kellett egy megallot elore a sofor szemetsege miatt csomagokkal . 1 orat vart a buszra ahidegben munka utan ehesen es fazva es faradtan.

Mas utas is panaszkodott a soforrol,hogy nem nyutja ki a varakozo utasoknak a hatao ajtokat,amikor nem elsoajtos busz.

Az nyugdijas utasnak csomagokkal kellett ulohelyet keresnie hatrebb. Mar nem mert kockaztatni,h hatrebb szall fel.

En egy buszon utazo utas voltam es felhaboritottak a latottak.

#panasz #Allamiszolgaltatas #Pofatlanbuszsofor #Hidegbenvarakozas
2022. jan. 7. 03:51
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Írd meg a BKK-nak, hátha szólnak neki. Emiatt kirúgni nem fogják (legalábbis remélem), de megmondják neki, hogy máskor nyissa ki.
2022. jan. 7. 05:05
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Iszonyat zagyván fogalmaztál, kb. nem értek semmit a leírtakból.

Az fáj, hogy a végállomáson bent várakozó busz nem nyitott ajtóval várta az utasokat?

Igen, megesik, hogy a buszt ne lepjék el a hajléktalanok melegedőnek, mert akkor az utasoknak nem lesz hely.

Éjszakai járatnál is van, hogy elsőajtós nyitás van, mert felszálláskor ellenőrzik a jegyet, bérletet, ellenőriznie kell a maszkot...

Ha az embereke egyből ráállnának az első ajtós felszállásra akkor nem járnának így. Arról meg nem a sofőr tehet, hogy éhes, fáradt stb. az utas.

2022. jan. 7. 05:47
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként nem csak a fogalmazásod zagyvaság, hanem a helyesírásod is...

"B..apesti busz" - hogy egy példát említsek. :D

2022. jan. 7. 05:50
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Általában nem nyitják ki a végállomáson az ajtót csak indulás előtt. És az éjszakai buszok többsége már elsőajtós.
2022. jan. 7. 06:50
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

A végállomás nem volt benne a sztoriban, de igazából mindegy is.

Kérdező, egyes járatokon van, hogy az elsőajtózàs időszakos, tehát lehet, hogy mégiscsak elöl kellett felszállni. Én is hiányolom a rendszerből azt a fajta rugalmasságot, hogy a babakocsisokon, bringásokon kívül a nehezen mozgó vagy sok csomaggal utazó utasoknak is engedhetnék a második (de nem a harmadik, negyedik) ajtó használatàt. Ezzel együtt nem értem, hogy miért kellett egy órát várnia az illetőnek , hiszen ha előresétál az első ajtóhoz, akkor meg van oldva a probléma. Nyilván el tudok olyat képzelni, hogy kiskirálykodik a buszsofőr és a meg sem mozduló utast otthagyja, ezt velem is megpróbálták már, bár ott pont hogy elöl akartam felszállni összajtós járatra bőven a pandémia előtt. Szóval ilyen is van, de az biztos, hogy nem segít, ha az utas csökönyösen áll és vár valamire ilyenkor.

2022. jan. 7. 07:46
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Most olvastam csak a kulcsszavaidat, jót nevettem rajtuk, köszi! :D

Az éhesutast meg a bőröndöt kihagytad. :D

2022. jan. 7. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Srácok, senkinek nem esik le hogy ez egy nagyon gyenge kamukérdés?
2022. jan. 8. 08:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Most olvasom először a kérdésedet.

Egészen véletlenül nem a 956-os buszról van szó? Ha igen, akkor sejtheted, hogy honnan tudom...

Légyszi, írd meg mihamarabb. Köszi. :)

2023. máj. 27. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Olyan gyorsan futott a nénike a bőrönddel a következő megállóig, hogy egy órát kellett arra a buszra várnia, amin voltál? Érthető, hogy nem maradt ereje, hogy feltegye a buszra a bőröndöket.
2023. máj. 27. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Melyik buszról van szó?
2023. júl. 18. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!