B..apesti busz nem nyitja ki az ajtot az utasnak? (Nem tavolsagi,nem elso ajtos busz. Ejszakai)
Hol es milyen jogcimen lehet panaszt tenni? B.k oldalan van panaszbejelentes. Mi a garancia,h rendszeresen szemetkedo sofort eltavolitjak?
Nagy nehez boronddel es nehez szatyorral akart felszallni a nyugdijas idos utas. Igy is segitett neki egy varakozo a csomag buszra felemeleseben.
Mennie kellett egy megallot elore a sofor szemetsege miatt csomagokkal . 1 orat vart a buszra ahidegben munka utan ehesen es fazva es faradtan.
Mas utas is panaszkodott a soforrol,hogy nem nyutja ki a varakozo utasoknak a hatao ajtokat,amikor nem elsoajtos busz.
Az nyugdijas utasnak csomagokkal kellett ulohelyet keresnie hatrebb. Mar nem mert kockaztatni,h hatrebb szall fel.
En egy buszon utazo utas voltam es felhaboritottak a latottak.
Iszonyat zagyván fogalmaztál, kb. nem értek semmit a leírtakból.
Az fáj, hogy a végállomáson bent várakozó busz nem nyitott ajtóval várta az utasokat?
Igen, megesik, hogy a buszt ne lepjék el a hajléktalanok melegedőnek, mert akkor az utasoknak nem lesz hely.
Éjszakai járatnál is van, hogy elsőajtós nyitás van, mert felszálláskor ellenőrzik a jegyet, bérletet, ellenőriznie kell a maszkot...
Ha az embereke egyből ráállnának az első ajtós felszállásra akkor nem járnának így. Arról meg nem a sofőr tehet, hogy éhes, fáradt stb. az utas.
Egyébként nem csak a fogalmazásod zagyvaság, hanem a helyesírásod is...
"B..apesti busz" - hogy egy példát említsek. :D
A végállomás nem volt benne a sztoriban, de igazából mindegy is.
Kérdező, egyes járatokon van, hogy az elsőajtózàs időszakos, tehát lehet, hogy mégiscsak elöl kellett felszállni. Én is hiányolom a rendszerből azt a fajta rugalmasságot, hogy a babakocsisokon, bringásokon kívül a nehezen mozgó vagy sok csomaggal utazó utasoknak is engedhetnék a második (de nem a harmadik, negyedik) ajtó használatàt. Ezzel együtt nem értem, hogy miért kellett egy órát várnia az illetőnek , hiszen ha előresétál az első ajtóhoz, akkor meg van oldva a probléma. Nyilván el tudok olyat képzelni, hogy kiskirálykodik a buszsofőr és a meg sem mozduló utast otthagyja, ezt velem is megpróbálták már, bár ott pont hogy elöl akartam felszállni összajtós járatra bőven a pandémia előtt. Szóval ilyen is van, de az biztos, hogy nem segít, ha az utas csökönyösen áll és vár valamire ilyenkor.
Most olvastam csak a kulcsszavaidat, jót nevettem rajtuk, köszi! :D
Az éhesutast meg a bőröndöt kihagytad. :D
Kedves kérdező!
Most olvasom először a kérdésedet.
Egészen véletlenül nem a 956-os buszról van szó? Ha igen, akkor sejtheted, hogy honnan tudom...
Légyszi, írd meg mihamarabb. Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!