Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van itt olyan aki vásárolt...

Van itt olyan aki vásárolt már automatából bérletet?

Figyelt kérdés
Lehet ez egy kicsit buta kérdés lesz.Szóval ma elősször szerettem volna automatából bérletet venni.Az automata képernyőjén rámentem a bérletre.Ezután viszont felugrott egy ablak és azt írta ki, hogy "Arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvány" ezalatt a szöveg alatt pedig volt egy üres mező ahová nekem kéne beírni valamit.Oda akkor most a személyi igazolványszámomat kéne beírni?Szegedi autamatáról van egyébként szó ha ez számít

2021. dec. 31. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

igen, be kell írnod, mert másképp nem tudnak azonosítani, hogy valóban tiéd a bérlet...

Régen volt bérletigazolvány, akkor annak a számát kellett ráírni a szelvényre. Most már nincs ilyen...

2021. dec. 31. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A bérlet adott személyre szól, ezért csak személyazonosító okmánnyal együtt érvényes, ez lehet személyi, útlevél és talán jogsi.

Az okmányod számát kell beírnod és csak azzal együtt lesz érvényes a bérlet.

2021. dec. 31. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!