Erdélybe indult Népliget buszpályaudvaról busz este fél 11 és 11 között még novemberben szombaton?
Csak azért kérdem, mert leszólított egy lány engem még novemberben este fél 11-kor a népligeti buszpályaudvartól kb 1 km-re északra a könyves Kálmán körúton.
Bizarr volt a történet, mert a lány heves érzelmekkel teli volt és sietett, de ilyen későn hányan utaznak Erdélybe busszal?
Segítettem neki, hogy hol van a buszpályaudvar, először azt hittem BKK buszt keres, aztán mondta hogy Erdélybe megy és mindjárt indul a busza, de hol a buszpályaudvar.
Fura volt az egész.
Még aznap megnéztem a Népliget ből induló buszok menetrendjét és nem találtam Erdélyi buszt.
De olyan buszt se ami a kökit érintette volna hátha vasúttal megy onnan .
Vasút meg pláne nem indul Erdélybe Este 11 kor.
Ezeket a járatokat magáncégek üzemeltetik, nem ismerem az összeset az összes járattal de elképzelhető hogy volt akkor busz. A menetrendben nem fogod megtalálni ezeket a buszokat, a busztársaság oldalára kell felmenni hozzá.
Pl.: [link]
Köszönöm hasznos válaszod.
Most már elhiszem, hogy akkor Erdélybe tartott.
Hát akkor bonyolult lenne kideríteni ki volt ő.
Hihető abszolút a sztori!
A korábbi munkahelyemen 12 órában dolgoztam (kb 2,5 évvel ezelőttig) és hajnal 5 körül indult a céges busz a Népligettől, tehát sokszor láttam arra buszokat, amik Cluj Napoca táblával mentek. Azt hiszem az Orange ways üzemeltette, bár ebben nem vagyok biztos.
Viszont tényleg nem a Volánbusz állomásról, hanem körben mindenféle helyeken, pl a Fradi pálya oldalán, a felüljáró mellett, az út szélén megállva indulhattak az egyes buszok a célállomásokra kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!