Furcsa, ha valaki totál idegbeteg lesz 20 perc vonat késés miatt?
Ha nem Magyarország lenne, akkor azt mondanám nem normális.
De itt, ahol 1 év alatt a vonatok 4.5 évet késnek. Szerintem normális.
Sok embernek, akinek nincs más lehetősége vár a vonatra. Vár munka után, munka előtt, iskola előtt-utan, hidegben melegben.
Ugyan úgy eltelik a napja akkor is ha nem vár, meg ha vár is. 100.-dik alkalommal már nem úgy viseli az ember mint első alkalommal..
Erről ez a vicc jut eszembe:
BP-i ember lekési a buszt: A bánat vinné el, várhatok 10 percet a következőre.
Kisvárosi ember lekési a buszt: Ajjaj várhatok fél órát a következőre.
Falusi lekési a buszt: Sebaj jön még ma egy.
Szibériai ember lekési a Transzszibériai expresszt: Sebaj, majd a jövő héten
Egy Marson lévő asztronauta lekési a visszaindulást a Földre: Sebaj, majd 3 év múlva értem jönnek 🤣
Hogy mi a fåsz, a Volánbusz? Az , amelyik , ha úgy tartja kedve, meg sem vár vagy csak jó dolgában nem is tér be a megállóhoz? Jó vicc.
Nem tisztem védeni a vasutat, de aki TÉNYLEG sokat utazik TÁVOLSÁGI vonatokkal (nem elővárosival!), az tudja, hogy nem olyan rossz a helyzet, mint amit a közvélekedés tükröz. Íro ezt egy épp 15 perc plusszal érkező kelebiai személyről - még ez a késés is ritkaság az én praxisomban!
Majdnem normális. Én alapvetően nyugodt vagyok, de ha késik a vonat (ami egyébként elég ritka), eléggé dühbe tudok gurulni, inkább az lep meg, hogy mások milyen nyugodtan viselik.
Pedig egy ehhez hasonló cégnél dolgozom.
"1 év alatt a vonatok 4.5 évet késnek"
Igen, de 1 év alatt közel 100 év a menetideje a menetrendben lévő összes vonatnak.
Az ÖBB-vel is utaztam jócskán, nem sokkal jobb ott sem a helyzet.
Egyébként 4,5 évnél valószínűleg többet állnak az autósok a dugóban, azért (is) utaznak egyre többen vonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!