A fényvillamoson járnak ellenőrök?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 16:33
1/17 anonim válasza:
Igen, és ők is ki vannak világítva 🤣 Ők a fényellenőrök 🤣 Na jó csak vicceltem, nem tudom
2/17 anonim válasza:
Egyiken sincsenek, de bármelyiken lehetnek. Miért kérded?
3/17 anonim válasza:
Vannak, nálunk egyszer megbírságoltak egy mikulást, a fél város azon röhögött
4/17 anonim válasza:
Fényellenőrök járnak, fényes a tekintetük, fényárban úszva írják a csekket.
5/17 anonim válasza:
#4:
Fényellenőrök járnak, fényes a tekintetük, fényárban úszva írják fénysebességgel a csekkeket.
6/17 anonim válasza:
Normál díjszabás szerint közlekedik , szóval lehetnek ellenőrök rajta. Meg hát milyen lelkivilág kell ahhoz, hogy pont egy ünnepi járaton trógerkodjon valaki…
7/17 anonim válasza:
Én 1x egy villanyrendőrt láttam rajta végigrobogni, de már be lehetett rozsdsásodva, mert eléggé nyöszörögtek a szervomotorjai.
8/17 anonim válasza:
Járnak, de csak a fényevőket büntetik meg.
9/17 anonim válasza:
Barátságosak, ha van jegyed nem kell tőlük FÉNYi!!!
10/17 anonim válasza:
Én azt nem értem miért dühösek.
Ha bírságot adnak akkor is ők kapnak pénzt.
A gáz csak azzal volt régen mikor a 14 évest megbírságolják mert nincs jegye...
Ez voltam én...
Most meg ingyen utazhatnak...
Kérem vissza a 16 000 forintot amit fizetni kellett jegyhiány miatt! Egy 14 évesnek honnan lenne önálló keresete hogy jegyet vegyen a buszra? A szülőktől is csak kunyerálni lehet... És akkor se adtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!