Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyit keres átlag nettóban...

Mennyit keres átlag nettóban egy budapesti trolibusz söfőr a BKV-nál?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam a trolisok kicsit jobban keresnek,mint a többi BKV-s,igaz ez?Azért érdeklődöm,mert melót keresek B,C,D,E-vel.
2010. szept. 5. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen jobban keresnek, de átlag "utcai" emberként (érdtsd: semmi benfentes kapcsolat nélkül) esélyed nincs bekerülni.

De ilyen jogsikkal a buszágazathoz felvesznek, ott is lehet keresni, és nem vészes a meló sem.

2010. szept. 5. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Jah, konkrét számot nem tudok én sem, csak ismerősöm mondta, hogy a trolisok más rendszer alapján kapják a pénzüket, ezért náluk kicsit jobb a fizu.
2010. szept. 5. 22:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget.Azért a troliról érdeklődöm,mert most ez az állásajánlata a BKV-nak ( [link] ).Tudom, hogy a normál buszra valószínűleg felvennének,de a lehető legtöbb pénzt szeretném kihozni belőle ha lehet.Eddig nemzetköziztem, de elég volt.
2010. szept. 5. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:

TR kategória, így nem kell hozzá C sem.

130-150-180 az átlag, éves túlóra keret nem engedi a túlhajszolást - ezért önkéntesen sem lehet végig 180-at vállalni.

2010. szept. 5. 23:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Előny a komoly gyakorlatod.

Fizetésen kívül legyen szempont a garázs hajnali megközelíthetősége is.

2010. szept. 5. 23:24
 6/10 anonim ***** válasza:

nettó 150 körül van. tanfolyam alatt minimálbér.

elég hozzá a B is , egy picit talán több ez mint az átlag buszosoknak, vagy metrósoknak. de nemmindegy, hogy milyen startot jársz. a garázsnál meg jár a 901es éjszakai, meg a 937es, illetve van rengeteg szolgálati járat is.

2010. szept. 8. 09:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Az idő is pénz.

Valóban be lehet járni szolgálatkezdésre a troligarázshoz is, de valamely buszgarázs környékéről nem biztos, hogy megéri..... akkora különbség nincs a fizetésünk között.

2010. szept. 8. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Netto 130.000Ft+étkezési jegy. A megközelítés árával meg ne törődj mert ha a BKV-nál dolgozol akkor ingyen utazhatsz a járataikon. A Volán-hoz meg asszem 80%-ban járulnak hozzá!
2010. szept. 9. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Ismerősöm 10 éve trolibuszvezető, nettó 160 ezret kap.
2014. máj. 10. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
a testverem 4 éves trolizik 25 éves debrecenben vezeti a trolit és nettó 210e ft-ot kap.és nem nehez munka azt monta.én reülőket vezetek pilóta vagyok [nem ide tartozik de mindegy] és pilótaként nettó 650 ezer ft-ot kapok.nehéz meló kevset vok a csaladdal.de a tesom 210 ezret kap
2016. dec. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!