Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKV járaton (buszon) elkap...

A BKV járaton (buszon) elkap valakit az ellenőr és nincs nála se pénz, se iratok, akkor a leszállás után tovább kell engedni az utast? (Úgyértem, hogy nem tartóztathatja vissza fizikális módon)

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mert az a személyi szabadságában való korlátozásnak számítana.
2010. szept. 4. 17:33
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Szóval nem tarthatja vissza. A kérdés végére ment a válasz.
2010. szept. 4. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Elvileg nem tarthatja fel az ellenőr, de aki ilyen pofátlanul lelép az egy utolsó sz.rházi, az ilyen tolvajok miatt tart itt az ország.
2010. szept. 4. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Nem tartóztathat fel, tehát ha csak nincs rendőr a közelben akkor fogod magad és leszállsz.

Amúgy nem a bliccelők miatt tart ott az ország ahol. Ez sztem elég nyilvánvaló és nem is értem h miért írták ezt 2-en is. Különben meg ha vki 1 hétig arra szorul hogy ezekkel a gusztustalan szar járművekkel menjen amik ráadásul össze-vissza járnak sztem attól még nem egy szar szemét alak ha nem veszi meg 10000ft-ért a bérletet vagy nem vesz naponta 10 jegyet 1 héten keresztül még többért. Én bérlettel járok mielőtt bárki mást feltételezne... Csak ennyi.

2010. szept. 4. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Igen nem egy bliccelő miatt tart ott az ország ahol, nem is 2 miatt, nem is 1000 miatt, hanem azért, mert mindenki kibújik a kötelessége alól. Ha nem akarsz régi buszokkal járni akkor menj gyalog, teljesen értelmetlen amit a kedves utolsó írt.
2010. szept. 4. 19:46
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Elvileg nem tartóztathatna fel, de ez Magyarország. Láttam én már karón varjút.

Arra azért készülj fel, hogy 50%-os valószínűséggel egy pofon fog elindulni jobbról-balról, ha menekülő mozdulatra szánod el magad.

2010. szept. 4. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
A kedves kérdező mi a szarért tesz fel kérdést, ha utána kitörli (kitörölteti), a normális hangnemben írt, ám neki nem tetsző válaszokat?!
2010. szept. 5. 13:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem kulturált stílusba válaszolsz!
2010. szept. 6. 08:16
 9/12 anonim ***** válasza:
24%

Ugyan úgy kéne bevezetni az utas bilincset,ahogy a kerékbilincset bevezették!

Akkor veszik le ,ha fizettél!

2010. szept. 12. 21:19
 10/12 füves válasza:
86%

A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:19

Tegyük fel,hogy szeptember 30.-án fognak meg,de fizetést csak október. 10.-én kapsz. Akkor két hétig oda leszel bilincselve a villamos kapaszkodójához??? Idióta...

2010. szept. 13. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!