A BKV járaton (buszon) elkap valakit az ellenőr és nincs nála se pénz, se iratok, akkor a leszállás után tovább kell engedni az utast? (Úgyértem, hogy nem tartóztathatja vissza fizikális módon)
Nem tartóztathat fel, tehát ha csak nincs rendőr a közelben akkor fogod magad és leszállsz.
Amúgy nem a bliccelők miatt tart ott az ország ahol. Ez sztem elég nyilvánvaló és nem is értem h miért írták ezt 2-en is. Különben meg ha vki 1 hétig arra szorul hogy ezekkel a gusztustalan szar járművekkel menjen amik ráadásul össze-vissza járnak sztem attól még nem egy szar szemét alak ha nem veszi meg 10000ft-ért a bérletet vagy nem vesz naponta 10 jegyet 1 héten keresztül még többért. Én bérlettel járok mielőtt bárki mást feltételezne... Csak ennyi.
Elvileg nem tartóztathatna fel, de ez Magyarország. Láttam én már karón varjút.
Arra azért készülj fel, hogy 50%-os valószínűséggel egy pofon fog elindulni jobbról-balról, ha menekülő mozdulatra szánod el magad.
Ugyan úgy kéne bevezetni az utas bilincset,ahogy a kerékbilincset bevezették!
Akkor veszik le ,ha fizettél!
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:19
Tegyük fel,hogy szeptember 30.-án fognak meg,de fizetést csak október. 10.-én kapsz. Akkor két hétig oda leszel bilincselve a villamos kapaszkodójához??? Idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!