Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Távolsági buszra hogy kell...

Távolsági buszra hogy kell jegyet venni?

Figyelt kérdés
A sofőrnél vagy előre valahonnan venni kell? Valaki tudna segíteni?
2021. nov. 16. 20:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Volán busz és egy településről egy másikra szeretnék eljutni busszal.
2021. nov. 16. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Pontosan milyen járatról lenne szó?
2021. nov. 16. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sofőrtől vagy neten.
2021. nov. 16. 20:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Sofőrtől biztos lehet?

#2 Írtam, hogy volánbusz.

2021. nov. 16. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet venni applikációban is jegyet, és ha ezt választod, akkor veszel az appban jegyet, majd akkor felszálláskor van egy QR kód a busz ajtajánál, azt kell beolvasnod. De ez csak akkor működik, ha van mobilneted. De amúgy simán vehetsz a buszsofőrnél is jegyet, amikor szállsz fel a buszra.
2021. nov. 16. 21:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem drágább a sofőrnél? Ha egyik településből a másikba megyek, akkor elég az indulási településre vennem jegyet vagy hogy kell?
2021. nov. 16. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#4: akkor még nem olvastam a hozzászólásod.

A nagyobb végállomásokon elővételben kell megvenni, egyébként mindenütt máshol a sofőrtől kell venni.

2021. nov. 16. 21:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, akkor a sofőrtől fogom megvenni.
2021. nov. 16. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#4-es vagyok. Ha applikációban veszed, akkor ott van 5% kedvezmény. Vagyis kb. két hónapja buszoztam utoljára, akkor még volt 5%.

De ugye a 6-os válaszodban kérdezted, hogy elég-e az indulási településre venned jegyet... na, ha a sofőrtől veszel jegyet, akkor csak a végállomást kell mondanod. Szóval tegyük fel, Szegeden felszállsz egy buszra, ami Pécsig megy/Pécsen is megáll. Akkor felszállsz a buszra, és azt mondod, hogy szeretnél egy teljesárú menetjegyet/diákjegyet/stb. Pécsig. Szóval ha felszállsz, akkor csak azt kell mondanod, hogy melyik városig szeretnél menni, és akkor odáig ad jegyet. Szóval ha pl. Szegedről akarnál Pécsre menni, akkor annyit kell mondani, hogy Pécsig szeretnél egy jegyet.

2021. nov. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!