Távolsági buszra hogy kell jegyet venni?
Sofőrtől biztos lehet?
#2 Írtam, hogy volánbusz.
#4: akkor még nem olvastam a hozzászólásod.
A nagyobb végállomásokon elővételben kell megvenni, egyébként mindenütt máshol a sofőrtől kell venni.
#4-es vagyok. Ha applikációban veszed, akkor ott van 5% kedvezmény. Vagyis kb. két hónapja buszoztam utoljára, akkor még volt 5%.
De ugye a 6-os válaszodban kérdezted, hogy elég-e az indulási településre venned jegyet... na, ha a sofőrtől veszel jegyet, akkor csak a végállomást kell mondanod. Szóval tegyük fel, Szegeden felszállsz egy buszra, ami Pécsig megy/Pécsen is megáll. Akkor felszállsz a buszra, és azt mondod, hogy szeretnél egy teljesárú menetjegyet/diákjegyet/stb. Pécsig. Szóval ha felszállsz, akkor csak azt kell mondanod, hogy melyik városig szeretnél menni, és akkor odáig ad jegyet. Szóval ha pl. Szegedről akarnál Pécsre menni, akkor annyit kell mondani, hogy Pécsig szeretnél egy jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!