Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jogosan akadt ki rám a buszsof...

Jogosan akadt ki rám a buszsofőr, amiért apróval fizettem neki?

Figyelt kérdés

2000 forintnál kevesebb összeget kellett fizetnem, valamint ebből ezer forint 200, 100 forintosokból volt meg, a többi 50-es, húszas.

Kiabált is velem emiatt.

2021. nov. 2. 13:03
1 2
 11/15 Hintalow ***** válasza:
34%
Hát többnyire az ügyfèl is fel van háborodva, ha egy marok aprót kap, szóval egál a helyzet szerintem
2021. nov. 2. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es, ugyan, miért háborodna fel? Bakker, ez is pénz, az is pénz. A következő buszsofőrnek továbblököm az aprót. Háborognak az emberek jelentéktelen fªszságokon.
2021. nov. 2. 17:50
 13/15 Hintalow ***** válasza:
91%

Hát nem tudom, én boltokban, amikor a jóember az 1000 Ft körüli vásárlására 10.000-el fizet, a pénztáros meg nekilát 20/50/100 forintosokból felkerekíteni 2000-re, a többit meg papírban adja vissza, ott azért nem szokott őszinte lenni a mosolyuk :)

Mondjuk meg is értem, én is rühellen a készpénzt, főleg aprókat hurcolni magammal :D

2021. nov. 2. 20:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Most hiába károgtok itt, mint egy csapat idegbeteg varjú, XXI. század, már nem sokan szeretik az aprópénzt, ezt tessék megérteni. Én pár hónapja voltam partyzni Bécsben, azt annyi euro cent gyűlt össze a brifkómba, hogy már majdnem kiszakadt tőle, azt egyik piámat centekben perkáltam ki 2 marokkal fogva, aztán a pultos elég szúrós szemekkel nézett rám miatta.
2021. nov. 6. 08:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Azt senki nem írta, hogy mindenhol szeretik. De kötelező elfogadni, 50 db-ig, pampogás nélkül.

Nekem piacozásból több kiló apróm van, mindig hordok magammal egy pénztárcával, és ha kisebb összegért vásárlok valahol, mindig előveszem, és megkérdezem, hogy kisebb vagy nagyobb pénzeket szeretne-e a pénztáros. Nagyon gyakori, hogy felderül az arca, és megkérdezi, hogy beválthatná-e az összeset.

2021. nov. 6. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!