Egy átlagos vidéki ismeri a MÁV/Volánbusz tarifák, tudja hogyan kell jegyet vásárolni, stb.?
És ebben a szar szoftverben kell az embereknek jegyet vásárolniuk. Ha nem sikerül, akkor kapják a büntit a vonaton.
Ha neked problémát okoz az automata kezelése (bizonyos opciók tényleg szarok, ezt elismerem) meg még az is, hogy egy kibszott pénztárat megtalálj (ez mondjuk már ciki és nem a szolgáltató hibája), akkor a 21. században mi akadályoz meg benne, hogy a telefonodon vedd meg a jegyet online vagy az applikációban? Ja most jön majd a “nekem nem kell okostelefon” szöveg? Hát pedig ezek szerint kell. És jogosan büntetnek meg, ha te egyik felkínált opcióval (automata és/vagy pénztár, online és appos vásárlás) sem tudsz vagy inkább akarsz élni.
Egyébként meg ne terelj, mert egy rohadt szó nem volt itt turistákról, te csak odavágtad, hogy “mi”. Magyarul lazán feltételezted mindenkiről, hogy annyira béna, mint te, pedig szerencsére nem.
Pénztár továbbra sincs minden állomáson, hiába akarsz azzal érvelni, hogy nem akarom igénybe venni. És eddig mindig sikerült megvennem a jegyet, szóval nem genetikailag vagyok rá képtelen, csupán nagyon sok kellemetlenséget okoz.
És nem értem miért kell ezt letagadni olyan idióta beszólásokkal, mint a kilences válasz.
Kiscsillag, qrvára nem csak pénztárban lehet jegyet venni, hanem további három, azaz HÁROM módon. Hogy neked egyik sem felel meg, az marhára nem a Máv hibája (mondom ezt úgy, hogy nagyon nem vagyok velük egyébként elégedett). A te hisztikéd akkor lenne jogos, ha a pénztárra nem lennének alternatívák.
Mellesleg elfelejtettél átjelentkezni abba a fiókodba, amelyikről kérdezted.
Ja és mielőtt megint pattogni kezdenél, csak közlöm, hogy ha az automata sem működik, akkor csinálsz róla egy képet (bemondásos alapon nem kötelesek elhinni), megmutatod a kalauznak, ha kéri és veszel tőle jegyet.
Nem, akkor nem tudsz, ha te vagy fogyatékos az automata kezeléséhez, ami nincs elromolva ÉS nem vagy hajlandó neten/appon sem megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!