A Gubacsi híd felújításánál szó sincs olyan tervről, hogy villamos menjen rajta?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 12:49
11/20 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszodat!
2021. okt. 24. 13:48
12/20 anonim válasza:
Nem, azt majd a Galvani híddal együtt megépülő új hídon szeretnék átvinni.
13/20 anonim válasza:
Te megint az a troll vagy, aki csepelre akar minden vonalat vinni?
Ott lesz a Galvani híd, azon lesz villamos
14/20 anonim válasza:
#9 Ha komolyan veszed a hivatalos terveket, miért csodálkozol, hogy Téged nem vesznek komolyan?
15/20 A kérdező kommentje:
Mert úgy vettem észre, hogy itt a tömegközlekedés kategóriában aki hivatalos álláspontot mondja fel, az az okos, hozzáértő ember, aki pedig a hivatalos állásponttól eltérő véleménnyel rendelkezik, az a troll.
2021. okt. 24. 17:04
16/20 A kérdező kommentje:
Egyszer leírtam, hogy szerintem a Gellért-hegyi sikló helyett sokkal fontosabb dolgokra is lehet költeni a pénzt. Akkor is troll voltam.
2021. okt. 24. 17:06
18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon látványos terv, csak az nem derül ki belőle, hogy mi lesz a régi vasúti hídon.
2021. okt. 24. 18:29
19/20 anonim válasza:
Azon semmi. A vasúti forgalmat sem igen bírja már, közútit már 1997 óta nem vihet. Jó lesz az gyalog- és kerékpáros hídnak, legalábbis amíg a főgėci nem ad pénzt a városnak.
20/20 anonim válasza:
Éppen azért újítják fel, hogy bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!