Csak én szeretem jobban a régi kék vonatokat mint ezt az új stadler piros modern vonatokat?
az új vonaton semmit se csinálhatsz: nem nyithatod, csukhatod az ablakot, nem nyithatod az ajtót se csak egy gombbal és az se nyitja ki egyből. ja és a légkondi árt az egészségnek
és a régi, kék vonaton azt csinálhatsz amit akarsz. ablakot, nyithatod ha akarod, kihajolhatsz az ablakon friss levegőért (jobb mint a légkondi), meg jó móka kihajolni. Meg az ajtót is bármikor kinyithatod. Leugorhatsz leszállás előtt a kék vonaton.....szóval sokkal jobb
"Mikor leugrok akkor már nem megy gyorsan a vonat(kb olyan 8 mp-el előtte szállok le mielőtt TELJESEN leáll a vonat)"
Tudod, hogy 8 mp alatt hány lábat tud levágni a vonat...?
itt a "kék" alatt szerintem a régi típusú BHV-kat értitek:
Én ezeket nagyon szerettem. Tök jó volt a ringatózás, az ülések sokkal kényelmesebbek voltak,és az is jó volt, hogy a fejem felett még jóval tartott az elválasztó. Az üléselrendezés is sokkal jobb volt, ez a 4-es megoldás nagyon nyerű volt. Sokkal hangulatosabb, családiasabb. Az újított BHV-kon kicsit ilyen tömegfóbia fog el.
Egyébként érdekes hogy látszólag az újított BHV-n több hely van, valójában azonban ugyanannyi.
A régiben az is jó volt, hogyha nem ültek veled szemben, ki tudtad nyújtani a lábad. Az újnál ezt már nem tudod kényelmesen megtenni akkor sem, ha nem ülnek veled "szemben" hiszen minden ülés előre néz.
Kár értük, a régi formában kellett volna felújítani őket. De hát "közeledünk" európához (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!