A 264-es buszra lehet használni sima budapesti vonaljegyet is?
Figyelt kérdés
Rég utaztam vele.
Budapesi bérletem van így egy szakaszig tudok azzal menni de végállomásig elég ha sima budapesti vonaljegyet veszek? Vissza fele meg jegyet kell lyukasztani gondolom egy szakaszig és utána majd a Budapest bérlet jó igaz? Végállomástól végállomásig.
2021. okt. 18. 11:17
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet használni, de azt akkor érdemes, ha nincs BB-d. Ha van, akkor környéki jegyet vegyél inkább, az olcsóbb és csak a Budapesten kívüli szakaszra jó, de a belülire ott a BB-d. A vonaljegy a teljes vonalra érvényes, azt akkor érdemes használni, ha nincs BB-d és a szakaszhatáron belülre, vagy onnan kifelé utazol.
2/4 A kérdező kommentje:
1.Köszi.:) van bp bérletem, ilyen környékit hol lehet venni? bkk automatákban is lehet vagy csak a sofőrtől?
2021. okt. 18. 11:32
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
akkor környékit veszek.
2021. okt. 18. 11:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!