Kaptál már büntetést, mert elfelejtettél jegyet venni, otthon hagytad a bérletedet stb?
Én ma kaptam meg az első büntetésemet és nagyon szarul érzem magamat.
Ti hogy voltatok vele?
Pótdíjat fizettetek velem. Nem anyukám, apukám az ellenőr, hogy büntessen. Nem volt jegyem, nem is tiltakoztam ellene, a végén mégis elküldtem délre.
Szabin voltam, és úgy igazítottam, hogy nem volt arra az időre bérletem. Váratlanul be kellett menjek a belvárosba. Egy tucat jegy volt nálam, de az egyiken elfelejtettem érvényesíteni. Bérlethez voltam szokva, ennyi.
Mikor kérte a jegyem, vita nélkül odaadtam a személyimet. Az akkor még könyvecske volt, mindenféle adatokkal. Munkahely, büntettetve volt-e, családi állapot, gyerekek száma stb.
Elkezdte kiolvasni. Nevemet, címemet kellett volna csak ellenőriznie, de előre-hátra végig lapozgatta.
Mondom, mi a fenét nézeget? Ha van tíz gyerekem megsajnál? Ha ültem, akkor kétszeres díjat számol?
Ez az egy volt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!