Kálvin Tamás kérdése:
Ez most hogy működik?
Figyelt kérdés
Le töltöttem a máv applikációját és most nem értek egy dolgot... Vettem jegyet Budapest Keletitől- Putnokig online jegyet ami eddig oké, de a 22:40 es vonatot le késtem ami úgy van, hogy :B.p Keleti---fuzesabony,miskolc tiszai-putnok... Tehát ezek az átszálási sorrendek. De jön a következő is de az teljesen más átszállással van mint amit én vettem akkor az nekem már nem is jó? Mivel a jegyem 24 óráig jó hiszen nincs be váltva, de most ez csak kifejezetten ezekre az átszállásokra jó?2021. okt. 7. 23:16
1/4 anonim 

válasza:

A menetjegy jó az érvényességi időn belül bármelyik vonatra.
A felárat lehet, hogy újra meg kell fizetned. Pl. a helyjegy csak az adott vonatra érvényes.
2/4 eddiboy 

válasza:

Ha az útvonal azonos, mindegy hol van azon belül az átszállás. Ha van benne helyjegy, az nem érvényes de amivel te mész, az mind személyvonat. Amúgy az átszállási sorrend nem teljesen más, van benne egy plusz Hatvani, ott a hajnali első vonatig kellett várnod, ha minden igaz, most indulsz onnan tovább. Mit csináltál éjszaka, beengedtek a váróterembe? Ja és a Keletitől Kőbánya felsőig vonatpótló busszal kellett menned, amikor a kérdést kiírtad, kb. akkor kellett indulnom. Elmentél végül egyáltalán?
3/4 anonim 

válasza:

Így van , az útvonal legyen azonos, de ha mondjuk át kell szállnod még Hatvanban , Miskolcon meg mondjuk Kazincbarcikán, az nem gond. De ha valamiért úgy utaznál, hogy Budapest - Nyíregyháza - Miskolc - Putnok, az már nem jó.
4/4 anonim 

válasza:

Nekem egyszer miskolcra adtak békéscsaba helyett a keletiben. Meg se néztem hogy mi van ráírva csak a kaller értetlenkedett, de mivel mindkettő 200km meggyőztem, hogy hagyjuk már, ugyanannyit fizettem. Na ezt ma már nem engedné, mert le kell lámpáznia a vonalkódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!