Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » RegioJet mi a tapasztalatotok?

RegioJet mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Prágába készülök Budapestről.

Néztem a Relax osztályt, jónak tűnnek az ülések. Valóban kényelmesek?

Ingyen tea kávé azt írják ez a gyakorlatban hogy működik? 2 óránként jönnek es megkérdezik kérek e valamit? Vagy hogy? Csak csehül beszél a vonat személyzete? Tudok magyarul is kérni? Megértik?

2021. okt. 6. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kényelmesek a kocsik. A vonatkísérő személyzet időről időre végigmegy a vonaton, olyankor tudsz kérni tőlük ételt, italt, de talán van hívógomb is. És nyugi, meg fogjátok érteni egymást - ha mást nem, valami jó kis keveréknyelven vagy a menükártyára mutogatva.
2021. okt. 6. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vonatkísérők angolul mind beszélnek a valószínűleg cseh anyanyelvükön kívül, magyarul jellemzően nem tudnak. Szokta jegyellenőrzésnél, mikor először jön, kérdzeni is, hogy kérsz-e valamit, illetve később is el tudod kapni, meg a Regiojet telefonos alkalmazásában is lehet kérni akár az ingyenes, akár a plusz pénzes dolgokból. Egyébként meglepően olcsók az ételek és italok, sör például 1 Euró alatt ha jól emlékszem.

Relax osztály szerintem kényelmes, de annyi pluszt nem ad, mint amivel drágább. Ár-értékben szerintem a standard classa legjobb választás.

2021. okt. 6. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Ha késne lesz időd relaxációs, ha már a vonat neve is utal erre 🤣 Na jó csak vicceltem
2021. okt. 6. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat :)

Az ingyenes dolgokat többször is lehet kérni?

7 órás út alatt két kávé azért könnyen lecsúszik. Vagy csak 1 Kávé/tea jár?

2021. okt. 6. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!