Hogyan lehet szó szerint megtanulni az F1-et?
A vasútnál állítólag ezt "vessző pontossággal" kell tudni, akár egy verset.
Van valami praktika arra hogy hogyan lehet egy ekkora mennyiségű szöveget észben tartani (persze szó szerint)?

12-es:
Ez kemény!
Köztisztviselői szakvizsgámra emlékeztetnek. Jaj, de utáltam!

Lehet csak azért, mert nem kötelező megtanulnom, de ez tök érdekes :) Köszi a kérdést, köszi a válaszokat, ma is tanultam valamit. Le is töltöttem a doksikat.
Bocsi az offért :)

Nem csak a vesszőnek, de "s" "és" "a" "ha" vagy -nak is jelentésük van. Megváltoztatják a leírt szöveg értelmét. Nem elég bebiflázni szó szerint érteni is kell, mikor milyen pontot lehet vagy kell alkalmazni -persze azonnal, már gondolkodási idő nincs! Adódik egy helyzet és azonnal meg kell oldani és még más utasításokban foglaltakat is figyelembe kell venni, mindezt a másodpercek töredéke alatt, dönteni kell!!! A nem döntés is rossz döntés!!
Beszéltem egy idős fogorvossal. Ő forgalmi szolgálattevő volt, elment orvosira, fogorvos lett. Azt mondta, hogy könnyebb volt az egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!