Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Másnak is borzalmas volt a...

Másnak is borzalmas volt a mai napja (szeptember 1) tömegközlekedési szempontból (is)?

Figyelt kérdés
Akadálynapnak nevezném ki a mai napot.
2010. szept. 1. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szeptember elsején mindig kicsit nyögvenyelősebben megy az átállás a tömegközlekedésben, sokkal több járművet kell forgalomba állítani az előző 2,5 hónapoz képest, ez nem megy mindig zökkenőmentesen.

Át kell állni, sokkal több az utas, sokkal nagyobb a forgalom, más helyzetekkel kell megküzdeni. 1-2 nap és helyreáll minden.

2010. szept. 1. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek: de jó Nektek, merre laktok? Nálunk (Kazincbarcika környéke) a maradék kb. 9 hónap is gázos, szervezetlennek mondanám.

Összevetve: még nem értem haza, de már előre félek, hogy egyáltalán felférek-e a buszra, bár a reggelből kiindulva...

2010. szept. 1. 13:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az...

Késett a busz, dugóba kerültünk, ráadásul majdnem lekéstem a másik buszt, azon meg annyian voltak, hogy féllábon álltam.

2010. szept. 1. 13:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Második:

Én budapesti vagyok. Nem mondom, hogy utána is mindne szép meg jó, de ez az átállós nap ez mindig ilyen. Nagyon össze-vissza jönnek a busok, kimaradnak, stb stb.

Tehát több marad ki meg méginkább össze-vissza jön mint egy átlag nap.

Amúgy Győrben élek, de itt is elég gáz az első pár nap. Sokszor nem a meghirdetett rend szerint jönnek a járatok...

2010. szept. 1. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Éjszaka dolgoztam, nappal aludtam. Eddig nem rosszabb, mint bármely másik nap.
2010. szept. 1. 13:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Itt Egerben nem zűrös, gyakrabban járnak a buszok.
2010. szept. 1. 14:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Alig tudtam leszálni :S
2010. szept. 1. 15:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Reggel tömve volt a busz de a sofőr mondta az utasoknak hogy menjenek hátrébb, így felfértem simán.

Hazafelé még ülőhelyem is volt.

2010. szept. 1. 16:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Hazafelé már nekem is könnyebb volt.

Ja, most jut eszembe, hogy nem is hazamentem.

2010. szept. 1. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Így ösztönzik az autósokat, hogy tömegközlekedéssel járjanak! Hát marhára fog sikerűlni.
2010. szept. 2. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!