Másnak is borzalmas volt a mai napja (szeptember 1) tömegközlekedési szempontból (is)?
Szeptember elsején mindig kicsit nyögvenyelősebben megy az átállás a tömegközlekedésben, sokkal több járművet kell forgalomba állítani az előző 2,5 hónapoz képest, ez nem megy mindig zökkenőmentesen.
Át kell állni, sokkal több az utas, sokkal nagyobb a forgalom, más helyzetekkel kell megküzdeni. 1-2 nap és helyreáll minden.
Előzőnek: de jó Nektek, merre laktok? Nálunk (Kazincbarcika környéke) a maradék kb. 9 hónap is gázos, szervezetlennek mondanám.
Összevetve: még nem értem haza, de már előre félek, hogy egyáltalán felférek-e a buszra, bár a reggelből kiindulva...
Az...
Késett a busz, dugóba kerültünk, ráadásul majdnem lekéstem a másik buszt, azon meg annyian voltak, hogy féllábon álltam.
Második:
Én budapesti vagyok. Nem mondom, hogy utána is mindne szép meg jó, de ez az átállós nap ez mindig ilyen. Nagyon össze-vissza jönnek a busok, kimaradnak, stb stb.
Tehát több marad ki meg méginkább össze-vissza jön mint egy átlag nap.
Amúgy Győrben élek, de itt is elég gáz az első pár nap. Sokszor nem a meghirdetett rend szerint jönnek a járatok...
Reggel tömve volt a busz de a sofőr mondta az utasoknak hogy menjenek hátrébb, így felfértem simán.
Hazafelé még ülőhelyem is volt.
Hazafelé már nekem is könnyebb volt.
Ja, most jut eszembe, hogy nem is hazamentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!