Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szoktátok használni a 2M...

Szoktátok használni a 2M villamost az M3 metrópótló helyett? Jobbnak találjátok a metrópótló buszhoz viszonyítva?

Figyelt kérdés

2021. szept. 20. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem éppen összevethető a kettő, hiszen csak egy közös megállójuk van. A Nagyvárad térről speciel azzal megyek, amelyikkel hamarabb elérem az úticélomat.
2021. szept. 20. 07:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a célom a Dunához közel esne, nyilván a 2M-et választanám.
2021. szept. 20. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ritkán kell csak a 3-as metrót használnom, és a kimaradó szakaszon jellemzően a pótlóbuszt használom, mert az gyorsabb, és közelebb tesz le az úticélomhoz.
2021. szept. 20. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt lassú az villamossal, döcög, minden fánál megáll, körbejárja a fél világot. Akiknek a metró útvonalán van dolguk, abból szerintem egy darab embert nem vesz le, pláne, aki reggel munkába/iskolába siet. Nálam más a helyzet, mert én eleve a metró meg a Duna között félúton lakok, ha kijövök a kapun, eddig is egy dilemma volt, hogy a metróhoz vagy a villamoshoz menjek ki, és ez a kérdés 50-50%-ban dőlt el egyik vagy másik javára. Mióta metrópótlás van, villamoson százszor annyit vagyok. Egyszerűen nincs hangulatom tolongani ezeken a mai buszokhoz, tizede tömeg esetén is embert alázó tud lenni. 10-ből 9 ülésbe az ember lába be se fér mindenféle dobozoktól, üveglapoktól, másik három embertől... Villamos se az ész teteje, de legalább oldalüléssel bárhova be lehet ülni, és nem nagyon volt olyan negyven év alatt, hogy én ott egy percen belül ne üljek. Kellemesebb, mint buszon tolongani, és kész. Szóval akiknek nem volt annyira rossz irányban a villamos se, azok biztos többet járnak most vele, akkor is ha tán néhány perccel hosszabb.
2021. szept. 22. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A 2M is csak arra volt jó, hogy idegesítse a Közvágóhídig utazókat.
2021. szept. 23. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen, én például a Nagyvárad tér és a Mester utca között utazom. Örülök, hogy nem 8, hanem 3 percenként jár villamos. :)

2021. szept. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!