Melyik buszokkal tudok kijutni a Győri ipariparkba?
Most költözök csak Győrbe és sajnos nincs jogosítványom, viszont valahogy meg kelle oldani a bejutást a belvárosból a munkahelyemre.
Az ipariparkban, konkrétan a Martin u.-ba vettek fel. Néztem a menetrendet, de nem igazodok ki rajta 22, 22A buszt láttam hogy jó lenne, de nagyon ritkán közlekedik. Van esetleg más? Valaki aki jártas arra felé, hogy lenne a legegyszerűbb napi szinten buszozni? Kb. Mennyibe kerül a bérlet?
Nem írtad , honnan is mennél , de számos járat áll rendelkezésedre:
12 12A 15 15A 20 20Y 24, illetve talán a 30-asok közül a 30B, utóbbiban vagyok csak bizonytalan.
A volanbusz.hu oldalon mindent megtalálsz a Menetrendek - Helyi járatok - Győr aloldalon.
Egyébként a Martin utca nem az Ipari parkban van, hanem a Rába- és az Audi-gyárnál. Szerintem azt a részt nem szokták Ipari parknak nevezni.
A megfelelő buszokat leírta az első válaszoló, én csak annyit tennék hozzá, hogy a 22, 22A nagyon nem arra jár, hanem a belvárosból Marcalvárosba, illetve a 22-es tovább Ménfőcsanakra. Legalábbis egy pár hónapja még így volt.
Kedves kérdező.
Egy jó tanács, Győrben az ipari parkban a busz közlekedés, katasztrófa.
Én a kerékpárt tudom javasolni, mert ez a legjobb közlekedési eszköz Győrben. Télen, nyáron ezzel megyek mindenhova itt Győrben, és egyre többen választják. Biciklivel a belvárosból az ipari parkba 18-22 perc között szoktam ki tekerni, busszal ez minimum 40 perc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!