Mi történne akkor,ha elfutnék az ellenőr elől?
Figyelt kérdés
Például,ha leszállítana,hogy meg büntessen,en meg elfutok.A kérdés csak elméleti:)2021. szept. 17. 18:21
1/8 anonim 

válasza:

Ha lusta futni akkor hagyná és semmi. Ha utánad fut és elkap, jajj lesz neked
2/8 anonim 

válasza:

Joga van hozzá hogy visszatartson ennyi.
3/8 anonim 

válasza:

Nem kell ahhoz leszállni, hogy megbüntessen, és az sem ritka, hogy rendőrök vannak az ellenőrrel (lehet civilben is, akkor is rendőr)
Ha sikerül elfutni, nincs semmi... a ciki az, ha megpróbálsz elfutni, és nem sikerül.
4/8 anonim 

válasza:

Megcikibb ha elfutsz es rajösz, hogy a személyid meg nalamaradt
5/8 anonim 

válasza:

Ha sikerül elfutnod, semmi. Én már futottam így el a 16-os buszról. Nem működött a lyukasztó és nem voltam hajlandó 16 ezret kifizetni. Semmi nem történt. Még csak meg se próbált utánam jönni. Nem volt vele rendőr, akkor nyilván nem futottam volna el.
6/8 anonim 

válasza:

Ha nem utazol többet azon a vonalon, akkor semmi.
7/8 anonim 

válasza:

"és az sem ritka, hogy rendőrök vannak az ellenőrrel"
De, ez ritka. Közteresek szoktak velük lenni Budapesten, akik visszatarthatnak, ha el tudnak kapni, míg ki nem jönnek a rendőrök.
8/8 anonim 

válasza:

Láttam már olyat, hogy valaki elfutott az ellenőrök elől, nem futottak utána. Rendőrök nem szoktak az ellenőrökkel lenni, és ha az ellenőr rendőrt hív, nem vagy köteles megvárni, ő meg nem tarthat ott erőszakkal. Közteresek viszont néha vannak velük, és ők sajnos igazoltathatnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!