Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi történne akkor,ha elfutnék...

Mi történne akkor,ha elfutnék az ellenőr elől?

Figyelt kérdés
Például,ha leszállítana,hogy meg büntessen,en meg elfutok.A kérdés csak elméleti:)
2021. szept. 17. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha lusta futni akkor hagyná és semmi. Ha utánad fut és elkap, jajj lesz neked
2021. szept. 17. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Joga van hozzá hogy visszatartson ennyi.
2021. szept. 17. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz leszállni, hogy megbüntessen, és az sem ritka, hogy rendőrök vannak az ellenőrrel (lehet civilben is, akkor is rendőr)

Ha sikerül elfutni, nincs semmi... a ciki az, ha megpróbálsz elfutni, és nem sikerül.

2021. szept. 17. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megcikibb ha elfutsz es rajösz, hogy a személyid meg nalamaradt
2021. szept. 17. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerül elfutnod, semmi. Én már futottam így el a 16-os buszról. Nem működött a lyukasztó és nem voltam hajlandó 16 ezret kifizetni. Semmi nem történt. Még csak meg se próbált utánam jönni. Nem volt vele rendőr, akkor nyilván nem futottam volna el.
2021. szept. 18. 06:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem utazol többet azon a vonalon, akkor semmi.
2021. szept. 18. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"és az sem ritka, hogy rendőrök vannak az ellenőrrel"

De, ez ritka. Közteresek szoktak velük lenni Budapesten, akik visszatarthatnak, ha el tudnak kapni, míg ki nem jönnek a rendőrök.

2021. szept. 18. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Láttam már olyat, hogy valaki elfutott az ellenőrök elől, nem futottak utána. Rendőrök nem szoktak az ellenőrökkel lenni, és ha az ellenőr rendőrt hív, nem vagy köteles megvárni, ő meg nem tarthat ott erőszakkal. Közteresek viszont néha vannak velük, és ők sajnos igazoltathatnak is.
2021. szept. 18. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!