Kőbánya-Kispest állomáson ezt a kódos wc rendszert fogyatékosok találták ki?
Nem, ezt arra találták ki, hogy ne akarja minden hajléktalan meg éppen arra járó ezt a WC-t használni.
De öszintén szólva nekem eszembe sem jutna átszállás alatt az állomáson menni WC-re, használom azt, ami a vonaton van.
Azért retardált aki kitalálta, mert a többi utas bunkó veled előretolakodás közben?
Logikus...
5-ös , mondjuk egy hosszabb átszállás esetén vagy ha dolgod végeztével hamar érsz ki a vonathoz, akkor azért csak jól jön egy mosdó az állomáson, nem? Én ha nem is Kökin, de más állomásokon egész gyakran szoktam használni, minek tartogatni? Aztán jön a vonatod, motorvonat, egyetlen, elromlott vagy bliccelő által foglalt budival és meg is vagy lőve. Hogyne.
Kérdező, amúgy van egy egész jó kis étterem, a Bujdosó Székely a közelben, ott jó a csapolt sör, kényelmesebb ott várni a vonatra és a budiprobléma sincs akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!