Budapesten a helyijáratos buszon lehet menetjegyet venni?
Inkább csak az elsőajtós járatokon.
A covid alatt fel volt függesztve a sofőrtől való jegyvásárlás, nem tudom, hogy azóta ezt visszaállították-e.
De egyébként nem érdemes, mert 100 Ft-tal drágább, mintha máshol vennéd.
Nem csak automatában lehet venni, pl. újságosoknál is szokott lenni.
Itt tudod megnézni, hogy hol kapható:
3-as, az mióta "lelkiismeretes", aki båszik a munkaköri leírásában szereplő feladat elvégzésére? Inkább nevezném trógernek, ha ilyesmi meggyőződésből nem ad el jegyet. Nyilván meccseljék le a munkáltatóval, hogy ezért a feladatért ennyit meg ennyit kér(nek) pluszban, de NE szabotálja tudatosan el a feladatát, ha egyszer elvárás vele szemben, hogy elvégezze azt.
Kérdező, mindenképp érdemes már csak az emelt ár miatt is előre megvenni a jegyet, de ha muszáj, buszon, trolin adnak el jegyet.
Eléggé a város szélén szállok fel, úgyhogy nem tudok ott venni. Tegnapról maradt egy jegy de a tegnapi dátummal de nem érvényesítettem mert plusz egyet vettem, akkor az jó lehet még ma?
Köszönöm a válaszokat!
#5:
Egy fizetésért egy munkát végzünk. És az a buszvezetés. Ennyiért, ez jár.
Akkor menj el olyan helyre, ahol csak az a feladat. Érdekes, a Volánbusz sofőrök kevesebbet kapnak, mégsem vertyognak, hogy megállónként 10x kell eladniuk teljesen különböző jegyeket, amit nem csak elővesz a táskájából.
A dátum csak a vásárlás idejét mutatja.
Egyébként szabadon felhasználható bármikor. (Hivatalosan ha megváltozik az ára, akkor még egy évig, de 2013 óta változatlan az ár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!