Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyenkor kinek van igaza? A...

Ilyenkor kinek van igaza? A buszsofornek vagy az utasnak?

Figyelt kérdés

Távolsági busz. Este 11 ora, utolso járat. Utas felszáll, szeretne 300 forintos jegyet venni a sofortol, csak otezrese van, a sofőr abbol nem tudna visszaadni, ezert azt kéri az utastol hogy szálljon le. Jogos?

Az eset megtörtént, nem velem, egy ismerősömmel. Nem direkt nem volt nala semmi apro, de ott volt nala a pénz, megvolt benne a szándék hogy fizetni akar. Tudom, most lehet mondani, hogy a sofőr nem kötelezhető penzvaltasra, meg miert nincs nala apro, de most valljuk be, nem mindenki tart magánál. Ezt az ismerősömet egyebkent mindig elengedtek este fizetés nélkül a buszon, ugyse jon ellenor, mondtak a sofőrök szálljon fel nyugodtan, csak egyszer volt egy ilyen eset. Csak szerintem gaz? Meg miert nem lehet kártyával fizetni? Es akkor nem kene szórakozni a rohadt aproval.

2021. aug. 27. 19:14
1 2 3 4 5
 31/47 Koplárovics Béci ***** válasza:
64%

"nem mindenki hasznal készpénzt meg aprót"

De ha valaki pontosan tisztában van azzal, hogy mennyibe kerül a jegy, és hogy nem tud mással fizetni, akkor miért nem tart magánál legalább annyit?

A. Hülye.

B. A.

C. Direkt ki akarja játszani, hogy ingyen utazhasson, mert egyszer már bejött.

Ha tudom, hogy pofán fognak vágni valahol, akkor nem megyek arra. Ha mégis, akkor hülye vagyok.

2021. aug. 28. 09:49
 32/47 anonim válasza:
51%
Igenis bunkóság, hiába törölték a válaszomat. Ki tud perkálni mindenki egy kis aprópénzt, nekem fél éve mindig sikerül.... Tiszta szánalmasak vagytok
2021. aug. 28. 10:28
 33/47 anonim ***** válasza:
0%
nem, nem tud mindenki kiperkálni. ők nem is járnak busszal
2021. aug. 28. 12:06
 34/47 anonim ***** válasza:
53%
Csak szerinted gáz. Tartson magánál 3db 100Ft-ost és kész. Minden nadrágban, minden női tárkában elfér. Ilyen egyszerű. Megérdemli.
2021. aug. 28. 13:39
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Node ilyen esetre létezik az az eljáràs, hogy jegyzőkönyv ellenében átveszi a sofőr az 5000 Ft-ot és a kedves utas kap jegyet, egy másolatot a jegyzőkönyvből meg pár hét múlva 4700 Ft-ot postai úton.
2021. aug. 28. 21:47
 36/47 anonim ***** válasza:
69%
Kivéve, ha seggrészeg, ordibál és egyéb, előlünk elhallgatott műsort adott elő.
2021. aug. 28. 22:13
 37/47 A kérdező kommentje:
Jaa nem, dehogy xd tiszta volt, meg normalis. Az olyanokat tenyleg le kell b@szni a buszrol
2021. aug. 29. 14:45
 38/47 anonim ***** válasza:
30%
Akkor legközelebb visz 3db százast, becsomagolja és ráírja, hogy buszra. Ennyike.
2021. aug. 29. 14:49
 39/47 A kérdező kommentje:
Oki. Legkozelebb meg akkor majd be lesz jelentve a sofőr. ☺️
2021. aug. 29. 15:09
 40/47 anonim ***** válasza:
6%
Oki, legközelebb minden kis ribizli eljátsza ugyanezt minden megállóban és az lesz a kérdés, hogy miért késik az a szenyó sofőr fél órát, ha szinte senki sincs a buszon?
2021. aug. 29. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!