BKK éves bérletet tényleg nem lehet kapni 1 db jegyben? Csak 12 db külön jegyben adják?
Képzeld nem. Nekem volt egy évig 12 szelvényes éves bérletem, mert egyik ismerősömtől vettem, mivel a felesége cafeteriába kapta, de nem kellett neki. Beletettem egy borítékba és egy fiókban, ahol nincs pára, különösebb hőingadozás, nem tűz rá a napfény, megmaradt kiválóan olvasható állapotban. A negyedéves bérlet meg hát mivel az ember sokszor zsebben hordja, vagy a telefon hátulján stb. még ha tokban is, a hőingadozás hatására simán elveszíti a láthatóságát.
Egyébként a hőpapíros BKK bérletek bevezetésekor volt még egy időszak, amikor különbség lehetett a pénztárakban és az automatákban alkalmazott hőpapír között, mert a pénztári halványabb volt, de a felirat sem tűnt el róla. Később már mindegy volt milyet vettem.
Értem. A lényeg az, hogy 1 db papírjegyként nem adnak sehol 1 éves bérletet. Csak 12 db külön havibérletet adnak.
Jobban szerettem volna 1 db-sat, rányomtatva hogy: 2022.08.27.
De sajnos ilyen akkor nem kapható!
Bakker! Igazatok van. Jobb lett volna negyedévest venni. Akkor csak egy jegyet adtak volna és pénz is maradt volna.
Most meg rakosgathatom a 12 darabot.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!