Ma reggel egy kézi fűrésszel utazott egy férfi. Semmi becsomagolás nem volt rajta. Lehet így utazni? Nincs erre valami szabály?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 06:50
1/8 anonim válasza:
Ha volt rajta élvédő, akkor igen. A lényeg, hogy a szállított tárgy nem veszélyeztetheti mások testi épségét.
2/8 anonim válasza:
Másrészt a fűrész nem igazán kés.
Persze el lehet nyiszálni vele at ember tirkát, de nem olyan könnyű, mint késsel. Szúrni sehogy nem lehet.
Szerintem is elég az élvédő (vagy befordított penge).
4/8 anonim válasza:
Dolgozni ment. Ez téged miért zavar?
5/8 anonim válasza:
4-es, azért mondjuk egy hivatásos vadász sem csőre töltött puskával megy állományt szabályozni. A fűrésszel, mint munkaeszközzel tudsz akaratod ellenére is sérülést okozni tömegben, vagy baleset esetén , ezért az a minimum, hogy élvédőt teszel rá, de szerintem jobb zárt táskában vinni, legalább a lapot, ha a keret nem is fér be.
6/8 anonim válasza:
Hol utazott? Tömegközlekedéssel?
7/8 anonim válasza:
...vagy gondosan körbetekerni valamivel...
8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta semmi csupaszon volt sajnos. Az m3-as metróról van szó. Tudom, hogy munkába mehetett az öltözéke alapján. Ez engem nem zavar, csak tényleg amit írtak előttem is, akarata ellenére megsebesíthet másokat.
2021. aug. 16. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!