Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ma reggel egy kézi fűrésszel...

Ma reggel egy kézi fűrésszel utazott egy férfi. Semmi becsomagolás nem volt rajta. Lehet így utazni? Nincs erre valami szabály?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 06:50
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha volt rajta élvédő, akkor igen. A lényeg, hogy a szállított tárgy nem veszélyeztetheti mások testi épségét.
2021. aug. 16. 06:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Másrészt a fűrész nem igazán kés.

Persze el lehet nyiszálni vele at ember tirkát, de nem olyan könnyű, mint késsel. Szúrni sehogy nem lehet.

Szerintem is elég az élvédő (vagy befordított penge).

2021. aug. 16. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég az élvédő.
2021. aug. 16. 08:29
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Dolgozni ment. Ez téged miért zavar?
2021. aug. 16. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
4-es, azért mondjuk egy hivatásos vadász sem csőre töltött puskával megy állományt szabályozni. A fűrésszel, mint munkaeszközzel tudsz akaratod ellenére is sérülést okozni tömegben, vagy baleset esetén , ezért az a minimum, hogy élvédőt teszel rá, de szerintem jobb zárt táskában vinni, legalább a lapot, ha a keret nem is fér be.
2021. aug. 16. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hol utazott? Tömegközlekedéssel?
2021. aug. 16. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
...vagy gondosan körbetekerni valamivel...
2021. aug. 16. 09:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta semmi csupaszon volt sajnos. Az m3-as metróról van szó. Tudom, hogy munkába mehetett az öltözéke alapján. Ez engem nem zavar, csak tényleg amit írtak előttem is, akarata ellenére megsebesíthet másokat.
2021. aug. 16. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!