Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Déli pályaudvaron melyik...

Déli pályaudvaron melyik vágányról szokott indulni a vonat Győr felé?

Figyelt kérdés

És hol lehet ott jegyet venni?

Először megyek oda, jó lenne ezeket előre tudni, mert hazajutáskor elég rossz állapotban leszek.

2021. aug. 13. 11:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

A jegyet megveheted elővételben,a vágányszámot meg majd megnézed a kijelzőn.

Ez a szokott indulni bármilyen rendkívüli helyzet miatt megváltozhat,nem jó ötlet úgy felszállni,hogy két napja azt mondták,hogy onnan szokott.

2021. aug. 13. 11:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Az a baj ahonnan indulok ott nem lehet jegyet venni, tehát nem tudom előre megvenni. Bár ha jön kalauz és tőle is lehet venni akkor lehet veszek tőle
2021. aug. 13. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
A 9 és háromnegyedik vágányról.
2021. aug. 13. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jegyet az üvegezett pályaudvari emeleten lehet venni, hagyományosan pénztárostól vagy önkiszolgáló automatából (ha tudod kezelni). Rengeteg kijelző van a pénztári csarnokban és a vágányok előtt is, de az induló vonatokra vonatkozó táblát nézd.
2021. aug. 13. 12:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"ahonnan indulok ott nem lehet jegyet venni"

Miért nem veszed meg online?

2021. aug. 13. 13:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt online meg lehet venni, másrészt azért egy főpályaudvaron csak megoldható, hogy jegyet vesz az ember és megtalálja a vágányát, ha ismeri a számokat meg a betűket.
2021. aug. 13. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hogy szétcsapni mész magadat...
2021. aug. 13. 14:38
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen :D

Online nem tudom megvenni mert nincs bankkártyám. Vagy lehet venni sim kártyára feltöltött pénzből is?

2021. aug. 13. 14:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Előre is megveheted a jegyet (pl. érkezéskor), nem kell indulás előtt foglalkoznod vele. Ha vonaton veszed a jegyet, az 2600 Ft-al drágább a pótdíj miatt.
2021. aug. 13. 14:54
 10/13 A kérdező kommentje:
De hogy ha ott ahol felszállok nincs se jegypénztár, se jegy automata, akkor pótdíjat sem kell fizetni nem? Eddig soha nem kértek tőlem mikor itt szálltam fel és a vonaton vettem, nem is említettek ilyet, gondolom pont ezért mert tudják hogy azon a településen nem lehet jegyet venni.
2021. aug. 13. 14:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!