Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el Bp. -n a Zuglói...

Hogy jutok el Bp. -n a Zuglói vasútállomástól az Örs vezér térre? Mivel menjek és meddig?

Figyelt kérdés

Esetleg valaki tudna adni egy normális linket,ahogy Bp. tömegközlekedéséről találok könnyen érthető térképet?

Előre is köszönöm!

2010. aug. 29. 10:30
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:

Vagy 7-es busszal keletiig és onnan 2-es metróval az Örs vezér térre, vagy pedig elvonatozol Kőbánya alsóra (1 megálló) és onnan pedig 3as villamos vagy 62/69 (amelyik arra jár, nem tudom pontosan... rég volt)

Lehetséges, hogy van ennél rövidebb út is, de én csak ezekről tudok.

2010. aug. 29. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zuglóban felszállsz az 1-es villamosra elmész a Stadionokig, onnan pedig 2 megálló metróval az Örs.
2010. aug. 29. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
De ha a vonatról már Kőbánya-Kispesten leszállsz, akkor onnan csak a 85-ös, vagy munkanapokon a gyorsabb 85E buszra kell felszállnod, végállomása az Örs lesz.
2010. aug. 29. 10:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2010. aug. 29. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] (Csak a kötött pályás járművek vannak rajta) (Amúgy nem értem, hogy amikor leírják, hogy mire szállj fel, akkor azt miért nem mondják, hogy melyik irányba? Egy vidékinek honnan kellene tudnia?). Szóval felszállsz az 1-es (Lágymányosi híd, pesti hídfő) vagy az 1/A-s (Népliget) villamosra, mész 2 megállót, majd a Stadionoknál átszállsz a 2-es metróra Örs Vezér tér irányba. 1 Átszállójegy (490 Ft).
2010. aug. 29. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a linket!:)
2010. aug. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!