Vehetek diákbérletet ebben az esetben?
Van diákigazolványom, de már nem járok abba az iskolába, még érvényes viszont az igazolvány. Az iskola Debrecenben volt, én viszont Miskolc mellett élek, tehát a lakóhelyemről először Miskolcra kellett bemennem, ott átszállni, és úgy menni Debrecenbe. Most a munkahelyem van Miskolcon. Vehetek úgy diákbérletet, hogy nem is az iskolához kell nekem a bérlet, hanem melóhoz?
Soha nem volt egyébként bérletem. A volànnàl szeretnék venni. Mi kell hozzá? A bérletvàltó kártya mire jó? Hogy kell olyat csináltatni? Az mindenképp kell?
Számlát tudnak kiállítani, ha diákbérletet veszek, vagy csak teljesàru esetén adhatnak a számlàt?
Helyközi diákbérletet csak a lakhelyed és az iskolád/gyakorlati képzésed helye között vehetsz.
Kérhetsz róla számlát, de valószínűleg csak a saját nevedre.
Hát, ha iskolába járnék is Miskolcig kéne bérlet...Miskolctól meg Debrecenig. Akkor a felét nem vehetem meg, hogy csak Miskolcig?
MÁV esetén nem adnak számlát diákra, azt tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!