Lizaaa03 kérdése:
Hogy vegyek hév bérletet haa..? (lent folyt.)
Figyelt kérdés
Pannonia telepen lakok, Szentendrén dolgozom, a sulim pedig a belvárosban van. Megtehetem egybe? Vagy munkáltatoi igazolassal vegyek Pannonia-Szentendre és külön sulis igazolással Pannonia - Békás?2021. júl. 29. 12:56
1/5 anonim válasza:
Vegyél egy autót! Ez így körülményes!
2/5 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy 90%-osat csak a lakhelyed és oktatási intézményed között vehetsz így igen, külön kell venned sajnos. A munkáltatónak csak a Pannóniatelep - Szentendre szakaszt kell fizetnie, a kiemelt kedvezmény pedig csak Pannóniatelep és Békásmegyer között érvényes.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló iskola mellett, hétvégi munkából elég nehezen vennék autót 18 évesen. De azért köszi a tanácsot.
Második válaszoló köszönöm a választ.
2021. júl. 29. 17:22
4/5 anonim válasza:
Tekintettel arra, h Pannóniatelep Szentendre városrésze (Így a lakcímed is gondolom 2000 Szentendre, ... ) totál szabályosan megveheted Szentendre nagyállomásig. A kutya nem fogja böngészni, hogy a lakcímedhez melyik a legközelebbi megálló.
Ráadásul van annyi kibúvó, hogy a legközelebbi vagy legcélszerűbben megközelíthető állomástól veheted a bérletet. Erre a MÁV-nál van viszonylatigazolás, de mivel a te lakcímed Szentedre, én nem vesződnék vele...
5/5 anonim válasza:
#2 vagyok, amit négyes írt, azt nem tudtam. Valóban Szentendre városrésze Pannóniatelep, tehát valószínűleg tényleg nem fog érdekelni senkit, pláne nem egy ellenőrt/kalauzt, aki már rohan is a következő kocsiba. Ha a lakcímkártyádon/diákigazolványodon Szentendre szerepel, akkor senki sem fogja megnézni, hogy melyik megállóhoz laksz legközelebb. Az a rendszer lényege, hogy szolnokiként ne vegyél 90%-osat Győr - Budapest viszonylatban, nem pedig az, hogy a közelebbiig vedd meg még akkor is, ha csak 1 méterrel van távolabb a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!