Hol található pontosan Battonyán a "Tompapusztai elágazás" megálló?
Figyelt kérdés
A Google utcakép a [link] helyen is mutat egy ilyen megállót, de a térképen meg a [link] helyre teszi, ahol az utcaképen egy elhagyott, üres megálló látszik. Melyik akkor most az aktuális?2021. júl. 8. 07:32
A kérdező szavazást indított:
Első link
Második link
5 szavazat
1/5 anonim válasza:
A menetrendek.hu alapján a második lesz az.
2/5 A kérdező kommentje:
Mobilról vagyok, ezért nem tudtam megnézni, de kipróbáltam asztali módban, böngészőn keresztül megnézni, és az első kép 2021. márciusi, a második 2012-es, szóval én az elsőre tippelek, hamarosan kiderül, aztán jelzem ha érdekel majd valakit... :D
2021. júl. 8. 12:14
3/5 A kérdező kommentje:
Ugyan a sofőr csodálkozott, hogy itt akarok leszállni, de meglepő módon az első válasz a megfelelő 😄
2021. júl. 8. 13:02
4/5 anonim válasza:
Wow. Ezek szerint a menetrendek.hu-n rosszul szerepel.
5/5 anonim válasza:
Valóban az 1. link mutatja helyesen a megálló helyét. Ott kint is van a menetrend (mint az utcaképen), míg a másik megállóban nincs. Egyébként tényleg sosem szokott ott senki le/felszállni, nem csodálom, hogy meglepődött a sofőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!