Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha külföldön élöként a Keletib...

Ha külföldön élöként a Keletiböl el kellene jutnom a KÖKI-hez átszállás miatt, akkor mivel tudok odajutni, és hol tudok jegyet venni készpénzzel vagy esetleg kártyával?

Figyelt kérdés

A közeljövöben utazom MO-ra, de Peströl tovább megyek. A csatlakozás a KÖKIböl indul tovább.

Mivel sok éve nem voltam Pesten, nem ismerem a helyi közlekedést, illetve fogalmam sincs, hol lehet jegyet venni villamosra/metróra vagy amire kellene.

Elöre is köszönöm, ha segít valaki.

#jegyvétel #Pest átszállás
2021. júl. 2. 08:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Melyik állomáson kell leszállnod? Hátha valamelyikünk tud konkrét útvonalat.
2021. júl. 3. 21:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Kiskörös
2021. júl. 3. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Honnan hová mennél? Kezdem elveszteni a fonalat, már a Keletiben és Kökiben sem vagyok biztos.
2021. júl. 3. 21:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Keletiben felszállsz egy Kelebiáig közlekedő személyvonatra (vagy Ivo Andric gyorsvonat) és arról leszállsz Kiskőrösön, mivel ez a vonat a Keletiből indul.
2021. júl. 3. 21:53
 15/18 A kérdező kommentje:

Külföldröl érkezünk a Keletibe, és Kiskörösre akarunk menni.

A menetrendek szerint azon a vonalon személyvonat csak Köbányáról megy, a Keletiböl nem.

2021. júl. 3. 22:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen menetrendek szerint? :) A menetrendek.hu szerint is (tudom biztosra, mert a vonal mentén élek, de azért megnéztem) a Keletiből megy vonat Kiskőrösre, de megáll még Ferencvárosban és Pesterzsébeten is. Azonban ha a Keletibe érkeztek, akkor tárgytalan, hiszen házon belül fel tudtok rá szállni.
2021. júl. 3. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Már jó pár éve a Keletiből indulnak Kiskőrös felé a vonatok. Az aktuális menetrendeket a [link] és a [link] oldalon találod meg.
2021. júl. 4. 00:04
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi az infót!

A neten kerestettem, már nem tudom, mi volt az oldal neve, de következetesen Köbányát adta meg, ezek szerint tévesen!

Nagyon sokat segítettetek, ezek szerint nem kell BP-n keresztülutazni, a Keletiben át tudunk szállni!

2021. júl. 4. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!