Hogy működik a határátkelés vonattal?
Köszönöm a válaszokat :)
Én eddig mentem busszal nagyon sokat és repülővel párszor. Megszoktam, ott sokszor leszállítanak buszról, legutóbb még másfél órát fagyoskodtunk is kint míg kiállították mindenkinek a karantén papírját.
Ma viszont megálltunk Nyírábrányon és Érdmihányfalván. Nagyjából ugyanannyi időt töltöttünk mindkét helyen, annyi különbséggel, hogy Magyarországon megnézték a személyit, míg Romániaban el is vették és visszahozták. Nem kellett megmozdulnunk sem.
"repülővel párszor"
Ott is megállítottak? :D
Az megvan, hogy ott a beszálláskor van az útlevélvizsglat? Ebből látszik, hogy nem utaztál reoülővel sosem, csak az észt osztani jöttél ide.
"Érdmihányfalván"
ilyen település és határátkelő nem létezik.....
Gondold legközelebb a kérdéseked rendesen mielőtt idejössz trollkodni......
“Megszoktam, ott sokszor leszállítanak buszról”
Látom nagyon kötekedni akarsz...
Kérdező, megnézted esetleg a menetrendet...? Hány percet áll a vonat a határon...??
Már abból kiderül, hogy lehetetlenség lenne többszáz embert leszállítani, átvizsgálni és visszaszállítani...
A többit már leírták. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!