Ambrózy kérdése:
Hogyan tudok eljutni a legegyszerűbben Vácról a Nyugatiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most hogy ugye nem jár közvetlen járat a Nyugatiba nem igazán vagyok tisztában az átszállásokkal, sose voltam jó tömegközlekedő... A legközelebbi kiindulási pont, ami tudom, hogy merre van, az Rákospalota-Újpest, viszont a navigáció Kőbányától mutatja az utat, ami én úgy tudom nem is esik útba a váci vonatnak..2021. jún. 27. 12:06
1/5 anonim válasza:
A váci vonal járatai most össze vannak kötve a ceglédi vonal járataival, tehát érintik Kőbánya-Kispestet, ahonnan M3 metróval + metrópótlóval éred el a nyugatit.
De ha jól tudom, van valamilyen buszos pótlás is, ami bevisz Rákospalota-Újpesttől.
2/5 anonim válasza:
Rákospalota-Újpesttől jár pótlóbusz a Nyugatiba, de könnyen lehet, hogy jobban jársz, ha Zuglóig utazol és onnan a 72M trolit veszed igénybe.
3/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb a pótlóbusz, ami a 121-es busz megállójából indul fél óránként.
Ha erre sokat kéne várni, akkor a 14-es villamossal is mehetsz a Lehel térig, onnan 1 megálló M3 pótlóbusszal vagy 5 perc séta a Nyugati. Esetleg tovább bonyolíthatod, ha újpest-központban átszállsz az M3 metróra és azzal mész a Lehel térre, ez valamivel gyorsabb.
4/5 anonim válasza:
Kár elmenni KÖKI-re, most a zónázó vonatok (Z57) is megállnak Rákospalota-Újpesten, onnan pedig 14-es villamos a Lehel térig, aztán rövid séta vagy metrópótlóval egy megálló.
5/5 10 deka farhát válasza:
Esetleg ha nem pont a Nyugati az úticélod, akkor nézd meg azt is, hogy a többi állomásról hogy juthatsz el oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!