Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan jutok el a Keleti...

Hogyan jutok el a Keleti pályaudvarról a Margit-szigetig metróval?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Elmész a Blaháig piros metróval, majd átszállsz a 4-es/6-os villamosra, ami a sziget bejáratánál tesz le.
2021. jún. 25. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
A Margit-szigetnél nem áll meg metró.
2021. jún. 25. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha ragaszkodsz a metróhoz, akkor az M2 metróval utazz a Déli pályaudvar felé a Deák Ferenc térig, majd onnan az M3 metrópótló busszal menj a Lehel tér felé a Nyugati pályaudvarig. Onnan 15 perc séta.
2021. jún. 25. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Van pl ilyen google utvonaltervező, meg bkk utvonaltervező, ezek is lehetnek jók pl szerintem. Amúgy valamelyik útvonaltervezőhöz mintha oda lett volna írva,hogy nem biztos, hogy mindig pontosak benne az adatok, de igyekeznek naprakészek lenni. De tehát egy kiindulási alapnak mindenképpen jók lehetnek az ilyesmik is.
2021. jún. 25. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Hogyan jutsz el a Keleti pályaudvarról a Margitszigetig (!) metróval?

Sehogy. A sziget 2,7 km hosszú. Két hídon lehet eléri.

A déli a Margit híd, az északi pedig az Árpád híd.

A szigeten belüli úti célodtól függ, melyik célszerűbb.

Ez egy lehetséges megoldás. [link]

2021. jún. 25. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Sehogy.

Ha ragaszkodsz a metróhoz, akkor legközelebb jelenleg úgy tudsz eljutni, hogy az M2 metróval elmész a Kossuth térig vagy a Batthyány térig, elsétálsz a rakparton a Margit hídig, majd a hídon keresztül besétálsz a szigetre (kb. 1.5 km séta a szigetig)

2021. jún. 25. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Fél óra gyaloglás az 30 perc az 2 kilóméter, azt hiszem, kábé. (#4.válaszoló vagyok megint.)
2021. jún. 25. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
*mármint, anyum azt mondta, hogy tőlünk a házunktól az általános iskolám, ahova jártam, az 2 kilóméter, és akkor azt én normál, kellemes tempóban olyan 28 perc alatt szoktam tudni megtenni. Tehát hazulról oda, vagy vissza (Már nem járok oda, de tehát erre emlékszem,hogy egyszer tutira 28 perc volt.) Tehát ezt csak ilyen viszonyítási alapnak írtam, hogy 2 kilométert kb fél óra alatt teszek én pl meg, normál, kellemes tempóban.
2021. jún. 25. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Akkor jó lassú lehetsz, mert az átlag 5 km/h, tehát gyalog 24 perc kéne legyen az a 2km.

Nekem mondjuk lenne kb. 15 perc, de én speedy speed boi vagyok.

2021. jún. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!