Közlekedik idén nyáron a Citadella IC (Budapest-Ljubljana)?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 17:53
1/8 anonim válasza:
Természetesen , naponta közlekedik egész évben.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor a MÁV honlapján miért nem látható a menetrendje?
Ha itt megpróbálom beírni, hogy 'Ljubljana', nem ad ki semmilyen találatot. Egyébként ugyanez 'Zágráb' is.
2021. jún. 21. 21:17
3/8 anonim válasza:
9 és 13 és 17órakor indul delibol azt hiszem a citadella. Zalaegerszeg írd be keresőbe.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, így valóban megtaláltam. Gondolom azért nem adja ki Ljubljanát a kereső, mert oda nem lehet még online jegyet venni, mint pl. Bécsbe, de attól függetlenül már csak a menetrend miatt is benne lehetne a keresőben...
2021. jún. 24. 18:50
5/8 anonim válasza:
Párom ezzel jár haza, mi ezzel járunk le és fel tőle. Zalaegerszeg mellett lakik.
6/8 anonim válasza:
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ezzel a Budapest - Ljubljana közötti közvetlen vonatjárattal tényleg csak 5200 Ft körül lenne lejutni Budapestről Ljubljanába?
(nagyon kevesellem ezt az árat, ebben valójában minden, az IC helyjegy ára is bennevan?)
7/8 anonim válasza:
Szerintem az 5200 forint a belföldi jegy, de majd megkerdem holnap ismerős
8/8 anonim válasza:
Utolsó,
Én úgy írtam be az Elvira-n hogy Ljubljana az úticél és 08.30-a, így 15 eurót, azaz 5220 Ft végösszeget írt ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!