Hétköznap is pótló busz van a hármas metró déli szakaszán?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, így elég nehezen igazodom el a fenti közlekedésben. Illetve honnan tudom, hogy mikor melyik oldalra álljak a villamos vagy buszmegállóban? Egyszerűen nem tudom eldönteni melyik irányba kell mennem… Lehet hülyének tűnök, de megköszönném a segítséget.2021. jún. 20. 15:01
1/1 anonim válasza:
Szerencsére a korszerű útvonaltervezők eleve mutatják a jármű célállomását, tehát elég a beérkező jármű kijelzőjét figyelni ahhoz, hogy a helyes irányt válaszd. Ezen kívül a megállókban a menetrendi tájékoztató lapok mindig a megfelelő irányban , a helyes oldalra vannak felszerelve és egyértelműen látszik rajtuk, mely megállókat érheted el abból a megállóból az adott járattal.
A metró helyett a déli szakaszon csak hétvégén van pótlóbusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!