Meddig kérhetek diákjegyet?
Figyelt kérdés
A diákigazolványomon 20/21-es tanév van, viszont én már idén végeztem az iskolával. Már rendes jegyet kell kérnem vagy tanév végéig még jár a diák jegy? Esetleg jó magyar ember módjára addig kérhetem, amíg egyszer észre nem veszik?2021. máj. 23. 16:48
1/4 anonim válasza:
Amíg van érvényes diákod, kérheted. De amúgy már le kellett volna adnod, mert ha nincs tanulói jogviszonyod, érvénytelen.
2/4 anonim válasza:
Október 31.-ig jogosult vagy, a leadás után adnak egy papírt, ami addig helyettesíti a diákigazolványt. Kivéve, ha 20/21 1. féléves matricád van, az március 31.-ig lett volna érvényes, de a kormányrendelet értelmében a vészhelyzet megszűnését követő 15 napig még érvényes.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem fogom leadni. Megtartom emlékbe. Az általános iskolás is megvan még valahol.
2021. máj. 23. 17:52
4/4 anonim válasza:
Ha egész tanévre szól, akkor az október 31-ig jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!